Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Jestem Wojtek.

Jeżdżę A4 1.9 TDI. Planuję zmianę na A5 i mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.

Pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano

Cześć, jeżdżę A8 D2 4.2, mam nadzieję, że dowiem się tu trochę o tym modelu :)

Opublikowano

Witam wszystkich

Jeszcze nie posiadam swojego Audi , ale jestem wielkim fanem tej marki i mam nadzieję , że już niedługo zdobędę swój pierwszo koaz

Pozdrawiam 

Opublikowano

Witajcie!!!

Z tej strony Marek

Za tydzień dostanę odpowiedź z leasingu na  moje pierwsze Audi.

Jak już będę śmigał to pochwalę się jakie. Nie chcę zapeszać.

Pozdro dla wszystkich!!!

Opublikowano

Uszanowanie dla wszystkich Klubowiczów. Na imię mam Wojtek. Mieszkam w Warszawie. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Audi A4 b6 diesel 1,9 kombi z 2004 roku. Jestem z niego bardzo zadowolony, lecz nie mam żadnych instrukcji. Czy ktoś mógłby mi pomóc.Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam mam na imie Marcel i zakupiłem niedawno A3 8P 1.6 MPI ,jestem z wielkopolski.

Opublikowano

Witam,

Od niedawna jestem uzytkownikiem A4 Avant 1.8T (B7), na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu i okazjonalnie szukam informacji, ktore mi pozwola nadal byc zadowolonym ;-) Stad tez moja wizyta i rejestracja na forum.

Pozdr.

Al

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Krzysiek  Obecnie Audi A8 4TFSI

Opublikowano

Witam mam na imię Tadek od niedawna mam audi A6C6 jestem z mazowieckiego.

pzdr.

Opublikowano

Witam od kilku miesięcy latam Audi Q5 3.0 tdi po przesiadce z Lexusa i BMW,pracuje i częściowo przebywam w Norwegi.Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam. Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 . Forum jest po prostu świetne - najlepsze na temat Audi na jakim byłem.

Opublikowano

Witam. Posiadam audi a3 2003 r.

Mysle ,ze wespre pomoca i z waszej strony bede mogl sie posilic wasza wiedza

Opublikowano

Witam.

Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 2.0 TDI 2011r.

Przydałaby mi się instrukcja obsługi..pomoże ktoś?

Pozdrawiam 

Opublikowano

Cześć, tu Jacek ze świętokrzyskiego, mam A4 B7, które wyróżnia się tym że jest to najwolniejsza A4 w historii (1.6 8V)  ale i tak jest ok:)

Opublikowano

Witam nazywam sie Krystian. Moje skromne audi to a4 1.9tdi z 2002 roku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow