Wojtek777 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Siema! Jestem Wojtek. Jeżdżę A4 1.9 TDI. Planuję zmianę na A5 i mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minik Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam jest Dominik planuję zakup a3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flaming Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Cześć, jeżdżę A8 D2 4.2, mam nadzieję, że dowiem się tu trochę o tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalusx Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bebuś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Cześć nazywam się Sebastian i posiadam śliczne czarne Audi A4 B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziady119@gmail.com Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Siema Pana i Panewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medi Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Siemka! Posiadam A3 8P z 2004r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiezyc2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Witam. Jestem Tomasz. Jeżdżę znienawidzonym przez wszyskich A6 C5 2.5 tdi AKN. region Małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padk Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Witam wszystkich Jeszcze nie posiadam swojego Audi , ale jestem wielkim fanem tej marki i mam nadzieję , że już niedługo zdobędę swój pierwszo koaz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenmarek Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Witajcie!!! Z tej strony Marek Za tydzień dostanę odpowiedź z leasingu na moje pierwsze Audi. Jak już będę śmigał to pochwalę się jakie. Nie chcę zapeszać. Pozdro dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Zabłocki Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Uszanowanie dla wszystkich Klubowiczów. Na imię mam Wojtek. Mieszkam w Warszawie. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Audi A4 b6 diesel 1,9 kombi z 2004 roku. Jestem z niego bardzo zadowolony, lecz nie mam żadnych instrukcji. Czy ktoś mógłby mi pomóc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1410@gmail.com Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shyic Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel170979 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! witam mam na imie Marcel i zakupiłem niedawno A3 8P 1.6 MPI ,jestem z wielkopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alo2 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Witam, Od niedawna jestem uzytkownikiem A4 Avant 1.8T (B7), na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu i okazjonalnie szukam informacji, ktore mi pozwola nadal byc zadowolonym ;-) Stad tez moja wizyta i rejestracja na forum. Pozdr. Al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiscovery Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Krzysiek Obecnie Audi A8 4TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek_m Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Witam mam na imię Tadek od niedawna mam audi A6C6 jestem z mazowieckiego. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartpolo Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Cześć, właśnie zakupiłem Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hjui11 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Witam od kilku miesięcy latam Audi Q5 3.0 tdi po przesiadce z Lexusa i BMW,pracuje i częściowo przebywam w Norwegi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelcielecki Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam. Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 . Forum jest po prostu świetne - najlepsze na temat Audi na jakim byłem. Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodek75 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Witam. Posiadam audi a3 2003 r. Mysle ,ze wespre pomoca i z waszej strony bede mogl sie posilic wasza wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert2723 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Witam. Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 2.0 TDI 2011r. Przydałaby mi się instrukcja obsługi..pomoże ktoś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu76 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Cześć, tu Jacek ze świętokrzyskiego, mam A4 B7, które wyróżnia się tym że jest to najwolniejsza A4 w historii (1.6 8V) ale i tak jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian7 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Witam nazywam sie Krystian. Moje skromne audi to a4 1.9tdi z 2002 roku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miede1 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Witam Mam Q5 2015 190 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi