Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Z tej strony Krzysiek ze Szczecina.. obecnie wlasciciel Audi A4 B6 2003 Avant 1,9 TDI 131KM@155KM

wczesniej swoje doswiadczenia prywatnie oparte glownie na Astrze G 1998 1,6 benzyna - nie mam nawet co porownywac :D

spelnienie marzen o dobrym aucie :)

pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich uzytkownikow na imie mam Arek i od 8 m-cy jezdze Audi a4 1.9 tdi 131 km 2003 avant w quatro i chcialbym sie goraco przywitac ze wszystkimi...

Edytowane przez Arek29
Opublikowano

Witam, jestem Jarek ze śląska dwa dni temu kupiłem A4 B7 2.0 TDI AVANT - jestem zachwycony TIPTRONIC'iem

Opublikowano (edytowane)

Cześć. Mam na imię Grzesiek, jestem szczęśliwym posiadaczem od miesiąca audi a4 z 2005r w dieselu. Za każdym razem kiedy mocniej wcisnę pedał gazu, usmiech nie znika z mojej tważy ;D. Pozdro dla forumowiczów.

Edytowane przez grzechu1
Opublikowano

witam wszystkich. . od niespełna miesiąca jestem posiadaczem pierwszego w moim życiu AUDI a konkretnie a6 c5 avant 2,5diesel. .

jestem z Wielunia gdzie mieszkam i pracuje a studiuje we Wrocławiu. .

mam nadzieję ze na tym forum znajdę wielu podobnych do mnie pasjonatów czterech kółek :)

Opublikowano

Witam. Mam na imię Małgorzata i od pół roku jestem szczęśliwą posiadaczką a4 b6 130KM Avant(mąż chciał sedana) z 6-cio biegową skrzynią. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow oraz caly team auditimes.pl

Jestem posiadaczem audi A4 B6 2004 1,9Tdi 130KM Avant

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam

Nazywam się Dominik

Jeżdze A4 B7 avant 2.0 tdi. Mam nadzieje że forum okaże się pomocne w zgłębianiu tajników mego samochodu.

Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich!!!

Jestem Furman i mieszkam w Łodzi. Kupiłem sobie Audi A4 B5 1,9 TDI z 2000 roku. Jest to moje 4 Audi i jak na razie jestem zadowolony!!! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.