Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam furomowiczow od 2tygodni jezdze audi a3 sportbeckiem 1,6 benzyna 2007 i jest ok oby nigdy nie zawiodl pozdro

Opublikowano

Witam 

Jestem Waldek . Posiadam Audi A6 c7 z 2013 roku...Poza małymi mankamentami super autko :-)

Opublikowano
W dniu ‎2009‎-‎04‎-‎09 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich Audi_Maniaków :)

Opublikowano

Witam

Mam na imię Wojtek i od miesiąca jeżdżę  Audi Q5 2.0 tdi

Opublikowano

Cześć, Maciej jeżdze audi a6c5 2003 r 2,4 benzyna plan zmiany na gaz

Opublikowano

Witam, właśnie przesiadłem się z BMW X3 2.0 d X dive na Audi Q5 2.0 TFSI quattro. Sam jestem ciekawy jakie będą różnice w użytkowaniu.

Opublikowano

Witam nazywam sie Szymon 

Jestem posiadaczem Audi A6 C7 avant 2.0 TDI i szukam pewnych mniej i więcej informacji o tym samochodzie. Pozdrawiam wszystkich 

Opublikowano

Witam. Mam na imię Artur i od półtora roku jeżdżę Audi 100 C4, a od 3 dni Audi S4 B6 Avant. Witam wszystkich bardzo serdecznie..

Opublikowano

Cześć, mam na imię Michał i właśnie rozpocząłem swoją przygodę z A6 C7 Avant. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

nazywam się Paweł, pochodzę z woj. dolnośląskiego. Zawitałem na tym forum by zasięgnąć opinii o Audi A4/A5.

Opublikowano

Witam, niedawno stałem się posiadaczem pierwszego samochodu, którym jest Audi A3