Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Obecnie Audi Q5 2,0 TDI 170 km, poprzednio przez 11 lat Audi A4 1,9 TDI 116km. Następne na pewno też będzie Audi. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Witajcie, jestem Tomek od 8 lat mam A3 8l 1.9 TDI 8 lat i 180 tys km bezawaryjnej jazdy a od czerwca A6 C5 1.9 TDI. 

Opublikowano

Witam jestem Paweł właśnie kupiłem ałdi Q5 z 2010r i chciałbym się dowiedzieć czegoś o obsłudze  pozdrawiam 

Opublikowano

Witam

A5 cabrio quattro 2.0 benzyna. Dopiero od czterech dni, ale z takim bananem na twarzy jeszcze nie jeździłem. 

Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Dzień dobry,

Moim audi jest A7 Sportback z roku 2014, 245 KM, i jestem super zadowolony z tego!

Cieszę się że tu trafiłem, chętnie poznam opinie, sugestie itd innych użytkowników.

Charlie

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Darek, mieszkam w woj. zachodniopomorskim, obecnie jeżdżę  A6 C6 avant 2.0tdi moje pierwsze audi w życiu, jak na razie pozytywne wrażenia.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów! Nazywam się Łukasz mieszkam na Podkarpaciu, użytkuje audi a4 b6 2.0 benzin w multitronicu od ponad 2 lat

Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam,

jestem Rysiek, od kilku miesięcy użytkuję Audi A6 C7 2,0 TDI. Mam nadzieję uzyskać niezbędne informacje na temat eksploatacji tego auta. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie, jestem posiadaczką 

Audi TT 2.0 200KM 2007r.. Pozdrawiam Kaśka
Opublikowano

Witam wszystkich na forum. Audi co prawda jeszcze nie mam, ale mam zamiar mieć.:D

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Bartłomiej ze śląska, od pięciu dni posiadach A4 b6 1.8T BEX Quattro, mam nadzieje że pomocne będzie to forum. Pozdrawiam

Opublikowano

cześć, tu Tomek

jeżdżę landkiem z 2003 roku ale przyglądam się audi