Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

To początek mojej przygody z AUDI.

Co się z tym wiąże będę dość częstym gościem z nadzieją na znalezienie potrzebnych informacji.

Pozdrawiam,

Robert

Opublikowano

Cześć jestem Miłosz ze Szczecina autko moje to Audi a4 b7 pozdrawiam wszyskich i fajnie że taki forum powstało :-)

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem Krzysiek z Pomorza. Szukam dla siebie A4B6 i mam nadzieję że znajdę tu dużo ciekawych informacji i porad od bardziej wtajemniczonych użytkowników OOOO.

Opublikowano

Witam nazywam sie Sławek mam audi A6 allroad V6 3.0 TDI 2007r jestem z Legnicy,

chciałbym dowiedzieć sie więcej na temat swojego auta dlatego trafiłem tutaj , pozdrawiam wszystkich Sławek

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Piotr i właśnie stałem się szczęśliwym właścicielem Audi A4 Avant

Pozdrawiam Wszystkich użytkowników forum :)

Opublikowano

Witam mam na imię Robert od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B6 Avant z silnikiem 3.0 V6 mam nadzieje że nieraz pomożemy sobie na wzajem na forum Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, niedawno wymieniłem swoją a6 na...nową a6 oczywiście;) Lepszego auta nie można sobie wymarzyć,mam nadzieję,że na tym forum znajdę wiele interesujących mnie informacji;)Pozdrawiam wszystkich zadowolonych posiadaczy audi.

Opublikowano

Witam mam na imię Tomek. Od maja jestem szczęsliwym posiadaczem A4 B6 Avant. Mieszkam we Francji.

Pozdrawiam wszystkich.