tomek78 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam wszystkich.Jestem Tomek z Pomorza.Auto moje to A4 b6 avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maateusz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Właśnie kupiłem Audi a4 1.9 TDi 105 KM 2003 rok, wcześniej przez trzy lata Audi A4 1.6 1997 rok. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku55 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam. Pół roku temu sprowadziłem z Niemiec A4 B6 Avant 1.9 TDI 130KM 2003 r. i jestem z niego bardzo zadowolony. Poprzednio miałem Malucha Eleganta '99 Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmercio Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam wszystkich:)Od niedawna jestem szczęsliwym mam nadzieje posiadaczem Audi A4 B7 2007r 1,9 TDI:) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krols1 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem audi a6 z 2006 r. avant. Przesiadłam się z passata b5 Jestem mile zaskoczona. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutek33 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam wszystkich od roku mam Audi A-3 rocznik 2000 1,9 tdi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razielnr1 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam,Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8L 2001r. 1,9 TDI. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekaspro Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Siema. Jeżdżę po Europie a3 w dieslu od 5 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazar Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam, stałem się posiadaczem Audi a4 b6 avant i chciałbym się coś o tym aucie dokładnie dowiedzieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witajcie!A6 C5 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekgrab Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam.Od kilku dni jestem posiadaczem Audi A3 2006 1.9 TDI Sportback. Myślę, że to forum pozwoli mi znaleźć odpowiedź na dręczące mnie pytania a także dzielić się z Wami swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4b7 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b7 i mam nadzieję, że zdobędę tutaj więcej informacji na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edea66 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam Mam na imię Krzysiek i od dwóch dni jestem posiadaczem Audi A4 1.9TDI pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy87 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy pojazdów marki AUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko7201 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 witam od wczoraj jestem posiadaczem audi a3 1.9 TDI ...2000 r. jestem marek...pozdrawiam wszystkich, którzy tutaj się pojawiają i pomagają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich.dave/a4 b7 avant s-line, 2007, 2.0tdi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.bieg Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.bieg Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 O.BiegWitam Jestem z Chrzanowa. Jeżdzę A6, 1,9 tdi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik1 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich.Audi A4 B7 to moje 4 auto z pierścieniami na masce, wcześniej użytkowałem A6 C5 2.5 TDI, A4 B6 2.5TDI, A6 C6 3.0TDI. Wszystkie samochody w wersji AVANTPozdrawiam wszystkich miłośników najlepszych aut na świecie! CCCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jola841 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam, Marcin Z Elblaga jeżdżę audi b7 z 2007roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciborski8 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 witam nazywam sie darek mam zamiar kupic audi , mam 27 lat jestem z suwałk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDIFIL Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 cześć i czołem, jestem szczesliwym i dumnym posiadaczem audi a3 z 2001 roku. samochodzik moze nie najnowszy ale zgrabny i swietnie sie go prowadzi;) witam wszystkich fanow tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikwitit Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników pojazdów Audi, ja jeżdże od niedawno A4 B6 Avant 1,9 TDI chwale sobie bardzo, pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na jakims spocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustav Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 WitamKupiłem A3 8l Poszukuję schematu elektrycznego.Pozdrawiam Fanów AUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klesk1986 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Poprzednio Audi 100 C4 2.8 quattro.Aktualnie Audi A8 D2 4.2 quattro, automat + bajery.Następne na pewno też Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi