Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Gregor z tej strony, mieszkam na styku trzech granic Czech, Polski i Niemiec, jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant 1.9 TDI 131 PS .

Pozdrawiam !

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich. Mieszkam w Tychach, Audi A4B6 Avant 1,9Tdi 130KM.Pozdrawiam

Edytowane przez p58853
Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

WITAM

mam na Krzysiek jestem z małopolski,a ja zamierzam tzn. napaliłem sie strasznie na zakup tego cuda tj audi a6 c6 3.0 tdi chyba tak sie to pisze i tak czytam rozne opinie no i duzy pozytyw dla tego autka, a tu u was chce sie dowiedziec cos wiecej:to chyba tyle na poczatek,

POZDRAWIAM wszystkich forumowiczow

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem z Trójmiasta jeżdżę trochę "innym" Audi

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Szanownych Kolegów:) Jestem Grzesiek. Jeżdżę A6 C5 z 1998 roku, silnik ALG 2.8 Pb + Lpg:) Jestem z okolic Katowic. Pozdrawiam Wszystkich!

Opublikowano

Witam Serdecznie :D

Na codzień poruszam się AUDI A4 B6 2,5 TDI

Jestem z woj. Dolnośląskiego i pochodze z okolic Wrocławia

Pozdrawiam wszystkich zarejstrowanych na forum

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

od roku jestem posiadaczem audi a6 c6 z 2006 r. avant 2,4l.

pozdrawiam

bolekru

Opublikowano (edytowane)

witam od roku śmigam a6 c6 2.0 tdi BRE z 2006 roku moja żonka ma a4 b5 1.8 quattro z 1996 roku w sedanie, sentyment zawsze zostanie do mojego pierwszego audi 80 coupe b2 2,2 T z 1983 roku jestem z okolic Lublina

Edytowane przez borsuk1977
Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników pojazdów Audi, ja jeżdże od niedawno A4 B7 Avant 1,9 TDI 116 km chwale sobie bardzo chociaż trochę głosne te pompowtryskiwacze, pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na jakims spocie:)

Opublikowano

Witam serdecznie userów nowego forum :siema: . Całkiem ciekawa grafika, nowe możliwości - choćby to mi się podoba :horseride:, o tym nie wspomnę :skywalker:

Poza tym jeżdżę sobie A6 C5 w automacie i quattro. Kocham to autko i zamierzam dalej się takimi autkami bujać. No może jak się porządnie zestarzeję to przesiądę się na mercedesa :smiley_shock:

Opublikowano

Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Od 2 lat jeżdżę A6 C5 AVF z 2002 roku, ale wierny marce jestem już od 12 lat z tym że wcześniej było A4

Opublikowano

Witam!

Od niedawna jestem właścicielem Audi A4 1.9TDi, jestem z Wrocławia.

Pozdrawiam