cacusko Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam, Gregor z tej strony, mieszkam na styku trzech granic Czech, Polski i Niemiec, jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant 1.9 TDI 131 PS . Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam i pozdrawiam z NL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p58853 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) Witam wszystkich. Mieszkam w Tychach, Audi A4B6 Avant 1,9Tdi 130KM.Pozdrawiam Edytowane 1 Lutego 2011 przez p58853 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chako Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!WITAM mam na Krzysiek jestem z małopolski,a ja zamierzam tzn. napaliłem sie strasznie na zakup tego cuda tj audi a6 c6 3.0 tdi chyba tak sie to pisze i tak czytam rozne opinie no i duzy pozytyw dla tego autka, a tu u was chce sie dowiedziec cos wiecej:to chyba tyle na poczatek, POZDRAWIAM wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanysq Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 witam marek od 6-ciu lat w Hiszpanii od 4 latek posiadacz audi a6 c5 2,5 tdiv6 -sedan limuzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakus Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem z Trójmiasta jeżdżę trochę "innym" Audi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysza Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 witam jestem z pomorza jezdze a6c6 3.0tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
georgius Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 od stycznia jestem posiadaczem audi a4 b7 2005szukam wszelkich informacji na temat audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer71 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam Szanownych Kolegów:) Jestem Grzesiek. Jeżdżę A6 C5 z 1998 roku, silnik ALG 2.8 Pb + Lpg:) Jestem z okolic Katowic. Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniekch Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam Serdecznie Na codzień poruszam się AUDI A4 B6 2,5 TDIJestem z woj. Dolnośląskiego i pochodze z okolic WrocławiaPozdrawiam wszystkich zarejstrowanych na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falisty Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam wszystkich fanów posiadaczy Audiczek:P w szczególność B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolekru Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie,od roku jestem posiadaczem audi a6 c6 z 2006 r. avant 2,4l.pozdrawiambolekru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk1977 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) witam od roku śmigam a6 c6 2.0 tdi BRE z 2006 roku moja żonka ma a4 b5 1.8 quattro z 1996 roku w sedanie, sentyment zawsze zostanie do mojego pierwszego audi 80 coupe b2 2,2 T z 1983 roku jestem z okolic Lublina Edytowane 2 Lutego 2011 przez borsuk1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prozac Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam, jestem z Gdańska i poruszam się A6 C5 2.5tdi 180 KM quattro z 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn1977 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników pojazdów Audi, ja jeżdże od niedawno A4 B7 Avant 1,9 TDI 116 km chwale sobie bardzo chociaż trochę głosne te pompowtryskiwacze, pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na jakims spocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras690 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich. Mam na imię Marek i szuram moją starą i niezawodną audi 80 B3 91r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byku Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam serdecznie userów nowego forum . Całkiem ciekawa grafika, nowe możliwości - choćby to mi się podoba , o tym nie wspomnę Poza tym jeżdżę sobie A6 C5 w automacie i quattro. Kocham to autko i zamierzam dalej się takimi autkami bujać. No może jak się porządnie zestarzeję to przesiądę się na mercedesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryhawrc Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam5 lat temu zaczeta przygoda z audiA6 C4 2.6 a o 4 latA6 C5 2.5 tdi v6- ja nie nazekampozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpietak Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 witam wiec, jestem skromnym uzytkownikiem udanego modelu A6 1.8T AEB i mieszkam w Jaworznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico11 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów.Od 2 lat jeżdżę A6 C5 AVF z 2002 roku, ale wierny marce jestem już od 12 lat z tym że wcześniej było A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian88 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam bardzo serdecznie użytkowników i sympatyków marki AUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik70 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymoza Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam,jestem z Dolnegośląska,od jakiegoś czasu S4 B6 .Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CINEK2131 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam jestem z kujawsko-pomorskiego dokladnie to z torunia i posiadam Audi 4 1,9 TDi AVANT z roku 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlut Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam!Od niedawna jestem właścicielem Audi A4 1.9TDi, jestem z Wrocławia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi