Miruk Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam... Na imię mam Mirek.Wczoraj nabyłem moje pierwsze Audi A4 B7.Mam nadzieję, że forum będzie mi pomocne w czasie eksploatacji samochodu. Oczywiście służę pomocą jeśli będę potrafił...Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badwojtek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam jestem z łódzkiego i posiadam Audi A4 1,9 TDi AVANT z roku 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldboss Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 siemka mam na imię Marek poruszam się audi a6c5 1999r 1.8t 150Km jestem z dolnośląskiego m.Lubańpozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oczko30 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam:) Mam na imię Damian i jestem z GliwicPozdrawiam hej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyratajczak1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam - Jurek. Nabyłem A4 B7 2,0TDI rok 2006. Pierwsze wrażenia super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:: KIMOTO ::. Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam wszystkichJeżdżę A6 C5 1.9TDI po małym chip tuningu na 147 KMMam nadzieję, że to forum szybciutko się rozkręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombel123 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Cześć, mam na imię Mariusz xD Pomykam Audi A4 B6 2.0 benzynka Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia w jak najszerszym gronie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacd Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam wszystkich właścicieli aut marki Audi, oraz moderatorów forum. Jeżdże A6 1.9 tdi, C5 sedan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jola961 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam jestem Andrzej od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4B7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyhen Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam,mam na imię Wojtek.Jestem z Poznania.Od 3 lat mam przyjemność jeździć A6 Avant 2.5 TDI.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregornor Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam wszystkich fanów Audi ------- jestem urzytkownikem AUDI A4 B7 AVANT 2006 mam na imię Grzegorz i mieszkam w Norwegi pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioorek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam Wszystkich. A4 B6 Avant 2.5tdi sline i wszystko jasne... Pozdrawiam wszystkich. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypek80 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo18 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 (edytowane) Cześć, mam na imię Przemek mieszkam w Rzeszowie. Od lipca śmigam A4 B6 1,9 TDI Avant. Edytowane 5 Lutego 2011 przez przemo18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemass1906 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam wszystkich.Mam na imię Przemek.Jeżdżę od dwóch lat A6 z silnikiem 2.4 Q Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CROKODYL Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam, nazywam się Krzysiek jestem z Elbląga, jeżdżę A6-C4 2,5TDI 140KM - AEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefu pl Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 witam jestem mateusz i od paru miesiączków mam A3 8l 1.9 TDI z chipem na 140:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek AUDI A4 B6 01r Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam, jestem Wojtek, posiadam AUDI A4 B6 sedan dieselka 130km. jestem z województwa mazowieckiego. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam,Auto to A6 C5 Avant z 2,5 TDi. Lokalizacja Poznań.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu31133 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam Nazywam sie Michał od roku uzytkuje Audi A3 1.9 tdi 2004Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoda29 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam wszystkich Władców Pierścieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek_78 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Strzałeczka,Mam na imię Tomasz i od niedawna użytkuje A4 B6, benzyna 1.8T, rocznik 2002.woj.śląskiePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek K Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkownikó audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu151 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam wszystkich mam na imię Tomasz od piątku jestem posiadaczem a6c5 z 2000r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonker Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam wszystkich, mam na imię Sławek. Posiadam allroada z 2001 roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi