jakub23 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam Wszystkich!Mam na imię Jakub i od 3 m-cy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7,kombi 2.0 140 KM.Jak na razie auto chodzi bardzo dobrze, jest bardzo wygodne (co bardzo ważne, bo dużo jeżdżę), a średnie spalanie ok. 6 l/100 km.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianA3 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam, nazywam sie Damian, jezdze od prawie roku Audi A3 8P S line 2.0 150PS / 2004 Mieszkam w Holandii. Mam nadzieje, ze na tym forum znajde interesujace mnie watki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo290780 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Witam.Mam na imię Przemek. Jeżdże od niedawna Audi A4 B7 2.0 tdi S-Line 2005 r.Pozdrawiam Edytowane 6 Lutego 2011 przez przemo290780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajczyk1989 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam.Od dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant S-line. Pozdrawiam Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garuda Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich użytkowników tego Forum, od kilku miesiecy jestem posiadaczem AUDI A6 2,7 Biturbo, jestem z Bydgoszcz, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olsen Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam mam na imię Paweł od czterech miesięcy jestem posiadaczem audi a4 b7.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smialek Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam wszystkich Forumowiczów Pozdrawiam Piotrek z PabianicA4 1.8 '96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam szczęśliwych posiadaczy Audi,moje to A4 B6 avant 1.8t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boges Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam.Od roku jestem posiadaczem Audi A4 Avant, rocznik 2003. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamcel Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam wszystkichOd niedawna jestem dumnym posiadaczem A4 B7 Avant quattro 1.8T 2005.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelv Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.k2 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam . Seba audi a4 2.0tdi 2006r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyztopor Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyztopor Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 siema wszystkim. Na imię mi krzychu jeżdżę starą 100 C4 i mimo że jest to już taki stary złom rozklekotany ciągle mam do niego sentyment i non-toper go naprawiam. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
se_at Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Mariusz wita wszystkich,moje cacko to audi a4 avant b7, rok 2006, 2,0 tdi, chrom line, navipzdr Edytowane 7 Lutego 2011 przez se_at Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bravo99 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 WITAM,Andrzej Warszawa od roku AUDI A4 B6Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteereekk Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yin@yang Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 (edytowane) Witam Wszystkich !Właśnie kupiłem A4 2.4L V6 benzyna z 2003 w automacie. Jak na razie wrażenia z jazdy świetne. Mam nadzieję, że auto nie przysporzy mi większych problemów. Jako świeży użytkownik Audi zapewne będę miał w miarę użytkowania trochę pytań do Was ale postaram się nie zanudzać .PozdrawiamKamil Edytowane 8 Lutego 2011 przez yin@yang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prooban Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam.Pojawiła się na stanie A8 D2 - więc wypada pokazać się na forum Mój region to lubuskie - FKR.Pozdrawiam wszystkich ForumowiczówAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazghul2 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 WitamMam na imię Andrzej, nigdy nie posiadałem samochodu innego niż Audi i jak na razie innego posiadać nie chcę. Obecnie jestem użytkownikiem A4 B6 2.0 benzyna. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pianoart Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Siemano, jesli widziecie z tylu piekna szara (dolphin grey) a4 avant (b7) to ja! pozdr Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vorobiej Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klabbe21 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Powitać wszystkich :)Ma na imię Tomek juz za kilka dni będę szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1.9TDI 131PS jeszcze tylko parę formalności i można ruszać na szosy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzyb Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam ! Na imię mam Darek i z Audi przygodę dopiero zaczynam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata-rz Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam,Agata-dumna posiadaczka Audi A4 1.8T Quattro w benzynce z 99r. woj,mazowieckiePozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi