bobus Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich klubowiczów Audi. Od kilku dni również jestem posiadaczem auta tej marki i przyznam że miałem kilka aut w życiu, jednak nowe audi Q5 spełnia wszystkie wymagania:) Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaliex Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Hej, Rafał jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A5 8T 2.0 tdi 190km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiooo96 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Witam, nazywam się Krzysztof, jeżdżę audi a3 2.0tdi automat DSG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minio666 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Witam. Właśnie dołączam do posiadaczy Audi, konkretnie A6 C7. Pozdrawiam całe forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkozak80 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Witam wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz1432 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich serdecznie Jestem Paweł Obecnie od 2lat posiadam Audi A6 C5 Avant 2.4 ALF 121kW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekny Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Czesc man na imie Michal Jestem wlascicielem Audi A6 C6 3.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9207 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Tomek Mieszkam w Gdańsku Zakupiłem właśnie 2009 Q5 3.2 quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krenos Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Cześć,mam na imię Darek i mieszkam w Holandii,nabyłem Audi a5 Sportback i szukam trochę informacji o tym pojeździe.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubawojc5 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert.ela Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 W dniu 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Mam na imie Albert i od tygodnia jestem wlascicielem A8 d4. Wczesniej byla d3. Obecnie mieszkam w Londynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misior Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Witam Tomasz z tej strony. Na co dzień mieszkam w Szwajcarii. Posiadam audi a6 c6 3.2fsi oraz planuję zakup audi a8 d4. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gapers Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Witam jestem Przemek i poszukuję instrukcji do Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiław Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Witam mam na imię Stasiek i jestem posiadaczem audi a-3 8v 20 tdi 150 km z 2014 r i jestem zadowolony fajna bryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz66 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 autko A4 B7 1.9 tdi 2005r. 600tyś.kmpozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carrlos Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A5 . pozdrawiam z Pomorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar_w Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii pan Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miroslaw.no Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Cześć Jestem Mirek, z naszych Polskich pięknych tatr, a obecnie mieszkam w norwegii. Autko jakim jeżdżę to A4 B8 z 2009r. obecnie przesiadam się na Q5 z 2010r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silk95 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Witam nazywam się Adam. Od niedawna jestem właścicielem Audi A4 B5 FL 1.8T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rethmann Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Cześć, Pozdrawiam ze Szczecina. Właśnie zakupiłem Q5 3.0 TFSI, mam nadzieję, że dowiem się tutaj ciekawych rzeczy o moim nowym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robekbobek12 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Cześć, Pozdrawiam z Bedar. mam nadzieję, że dowiem się tutaj ciekawych rzeczy o moim aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas34 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Witam wszystkich jestem Łukasz. Jeżdżę Audi Q7 4.2 tdi wymarzonym Edytowane 11 Września 2019 przez Lukas34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remek Mo Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Czołem bije Jeżdżę Audi Q5 8R 2015 r. 2,0 TDI, powróciłem do mojej marki po kilkuletniej przerwie i czuję się spełniony Potrzebuje instrukcje obsługi bo kilka rzeczy mi nie leży w ustawieniach i nie mogę rozkminić Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarksinPL Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Hej, Planuję kupić Audi Q7 więc zawitałem na forum w celu zebrania informacji o tym modelu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi