Globusns Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Cześć, mam na imię Tomek. Planuje zakup q5 8r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandora Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Witam Jestem Marcin, mieszkam w De i rozgladam Sie za A3 8P po lifcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil147258369 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Witam wszystkich mam na imię Kamil i w ostatnich dniach stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi Q3. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazwauzytkowanika Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Witam Z tej Strony Michał Pozdrawiam jeszcze z Polski :) Jako nowy posiadacz Audi Q3 mam nadzieję na wsparcie ze strony doświadczonych użytkowników auta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Czesc wszystkim! Pierwsze autko audi 80 1.8b 1991, obecnie Audi a4 b6 3.0 V6 2002r., w przyszlosci byc moze A8, miedzy czasie epizod z fordem mondeo mk3 1.8(najwiekszy blad zyciowy). Mam nadzieje, ze znajde tu wiele ciekawych tematow dotyczacych V6. Pzdr dla wszystkich \m/^^\m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondrala Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! witam mam na imię Karol jeżdżę audi q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoland Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Witam wszystkich klubowiczów Audi.Mam na imię Grzegorz. Własnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Q5, z marką audi jestem związany od 6- ciu lat. Do tej pory jeździłem A8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabmar647 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Witam. Nazywam się Mariusz, jestem z woj. Podlaskiego. Obecnie posiadam Audi Q7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu1000000 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 witam mam audi quatro 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romio Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Witam. Jestem Romio Nowy użytkownik Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erajzer Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Witam wszystkich serdecznie! Nazywam się Artur, mieszkam w Hajnówce woj. Podlaskie , jestem młodym kierowcą , aktualnie mam 18 lat. Moim pierwszym samochodem jest Audi A4 b5 1.8 1995r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szomo Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Cześć tu Marek, i moje pierwsze Audi model A6 quattro kombi rok 2016, 2,0 diesel 190 koni. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dara_s Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Witam serdecznie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek88 Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Powitać wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek-k Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 witam wszystkich uzytkownikow magicznych czterech pierscieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras11 Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruken Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 czesc, od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem A6 C7 stąd to i moja obecność tutaj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol85 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Witam wszystkich. Miło mi dołączyć do zacnej grupy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Włudarski Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Witam Wszystkich. Od tygodnia jestem właścicielem Audi Q7 rocznik 2009. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redux Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam, Mam na Jerzy...mam 58 lat .Dzisiaj, po 5 latach "przesiadłem się" z trzeciego mojego A6C6 na Q5. Wielki dzień dla mnie.... W moim wieku niewiele rzeczy cieszy... ale dzisiaj właśnie przeżyłem taką "ekscytację". A6 (ładnie utrzymana, bogato wyposażona z 2009-benzyna w pełnej opcji) jest do sprzedania... Pozdrawiam wszystkich.... Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartino Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Bartek, witam. Audi a4 b6 avant 2,5 tdi 163, lubuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalh Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Witam Mam na imię Mirek.Dostałem w tym roku od mojego syna Audi A4 B5 quadro 2,8 automat z 2000r. Mieszkam w Lublinie.To mój czwarty samochód, ale ze względu na wiek auta chyba nie ostatni. Pozdrawiam Wszystkich Klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulista Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Pozdrowienia dla wszystkich Klubowiczów ze słonecznej Italii, Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 z 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ariel44 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Witam. Nazywam się Ariel obecnie mieszkam w Niemczech. Jeżdżę q3 2.0 tfsi po stage1. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyleag Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Witam. Jestem Łukasz , od nie dawna jeżdżę audi Q7 3.0. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi