martinez Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 witam wszystkich, sporadycznie jeżdżę audi bo to auto żony. Audi SQ5. samodzielnie jeżdżę innym autem z grupy VAG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
00krystian Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Witam, Jestem Krystian, na forum zalogowałem się ponieważ od czasu do czasu potrzebuje sprawdzonych informacji od użytkowników tej marki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp1207 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi85 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adusss Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelhf Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Cześć. Aktualnie posiadam Toyotę Camry 3.5l benzyna 272KM, od kilku dni czekam na moje Q5 3.0TFSI z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elo_2013 Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Cześć. Szukam, a precyzyjniej mówiąc, zadatkowałem pewne audi. Jeździłem ostatnio Subaru Foresterem XT Mam nadzieję na wymianę poglądów i doświadczeń. Pozdrawiam, elo Edytowane 27 Października 2019 przez elo_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiBond Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Cześć, posiadam Toyotę Avensis, kupuję Q3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyy1 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 dzień dobry miłośnik Q5 nowy na forum pozdrawiam Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelek224 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Posiadam Q5 z 2014 r, quatrro 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejrol07 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Witam, Karol A3 8L 1.6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthub Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Cześć Wszystkim obecnie posiadam dwuletnie A7 3.0 TDI z mocą podniesiona do 305 KM. Szukam RS7 Performance z 2015 lub mlodszego pozdriwienia z Wroclawia Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msmichal Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIPCIO1128 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam . Właśnie dokonałem zakupu AUDI a6 c7 3.0 tdi allroad 2014 jest moim pierwszym Autkiem tej klasy . Do tej pory jeżdziłem raczej o pojemności do 2 litrów. Auto sprowadzone z Holandi i chyba nie ma w menu języka polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikm7 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Cześć, Mam na imię Remik, mieszkam i pracuje w Poznaniu. Na co dzień jeżdzę A3 8P. Pozdrawiam administratorów i forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piti Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Dzień dobry kupiłem sobie audi a6 4f sedan 3.00 tdi 2008r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariom460 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Cześć wszystkim, póki co jestem szczęśliwym użytkowaniem golfa IV 1.4 16v, ale szykuje mi się przesiadka do audi q7 3.0 TDI. Przez to mam zamiar przestudiować trochę tego forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirund Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Witam, nazywam się Mirek, od miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 B7 1.8 T Avant, wcześniej posiadałem auta Volvo Mitsubishi. Uczę się i odkrywam Audi i zauważyłem że jest to auto inne od innych, (ma charakter). Jestem ciekaw Waszych doświadczeń z tą marką. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3.0TDI Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Hej siema! Powiem krótko, audicy jako swojej nie mam ale śmigam sobie zacną A6C6 3.0 TDI i aktualnie poszukuję dla niej danych do obliczeń trakcyjnych pojazdu- dlatego tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ula1981 Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Witam, A4 Avant B8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubcioo Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Cześć Wszystkim. Nazywam się Kuba i jestem posiadaczem Audi A4 B8 2.0 TFSI z roku 2011. Chciałbym się dzielić z Wami moim doświadczeniem i szukać w razie potrzeby porad dotyczących nieprawidłowego funkcjonowania podzespołów. Dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys2010 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Witam, nazywam się Borys jestem posiadaczem Audi q7 4.2 tdi rocznik 2008. Pozdrawiam i do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borgis Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Witam jestem Andrzej .Audi Q7 i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_S Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Witam serdecznie nazywam sie Michał Jestem z wojewudztwa Warminsko-Mazurskiego dokladniej z Mrągowa Jestem szczesliwym posiadaczem Audi a4b7 z 2007 roku sedan disel. puki co nie mam co narzekac na autko ale chcem sie zapoznac w temacie mojego modelu zeby samemu troche z nim powalczyc jesli bedzie taka potrzeba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszaty Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Witam posiadam audi a6 c5 kombi 2,5 tdi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi