lusia Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich Klubowiczów Audi PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorek78 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Andrzej miasto: Warszawa Samochód Audi A3 3.2 VR6 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik1970 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Witam m ma imię Grzegorz i właśnie stałem się posiadaczem Q5 benzyna dwu litrowa a że auto z stanów to szukam jak najwięcej informacji do użytkowania bo instrukcji brak a na początek chciałbym się dowiedzieć jak się zmienia informacji na pulpicie między zegarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertigo Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Witam, Mam na imię Sebastian. Pierwsze moje Audi to S5 coupe lift z 2013r w pełnym tuningu optycznym RS5 zakupione 2 lata temu. Te samochody po porostu ładnie wyglądają z zewnątrz i wewnątrz wszystko jest "pod ręką" . Jeździłem mercedesami i bmw i już do nich nie wrócę ! Doposażenie jest jak składanie klocków lego, quattro daje bezpieczeństwo. Ze względu na maleństwo muszę je z żalem sprzedać i jego miejsce zajmie już wkrótce S6 lift z 2016r Pozdrawiam Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkucz1 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: witam,nazywam sie mirek,jezdze subaru forester xt 230 km,zonie kupilem a2. Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczak007 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Witam jestem Patryk Moje pierwsze auto to golf 4 potem a4b8 a teraz przymierzam sie do a7 bo 4 pierścienie robią wrażenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwiartek Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Bartek miasto: Lublin Samochód Audi A4 3.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sipo Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Cześć. Jeżdżę Audi Q7 Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek3497 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Witam Sławomir z tej strony Jeżdżę ładna Bestia Audi A3 8P 2.0 TDI S line 170 Koników 2006r Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malpa998 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Witam serdecznie jestem posiadaczem a6 c7 2.0tfsi 2012 avant od 4 miesiecy i mysle ze bedzie tutaj sporo ciekawych informacji pozdro dla calej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkaRobert Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Witam wszystkich, Zaczynam przygodę z Audi Q3 2.0TDI 140KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjeziorski Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Witajcie. Mateusz- jeżdżę AUDI Q7 3.0 z 2015r. Mam z nim trochę problemów i mam nadzieję, że forum mi pomoże bym nie znienawidził tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagros Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Witam. Jestem Rafał. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A5 z roku 2016 ze wspaniałymi silnikiem TDI d2.0 16V o mocy 190 KM z automatyczną skrzynią biegów. Auto jeździ wspaniale, osiągi niesamowite .Niestety mam kilka problemów: szukam felg stalowych i opon zimowych, jednak producent rzekomo przewidział tylko alufelgi. Nikt nie może znaleźć wymiarów felg które będą pasowały do tego modelu bez użycia dystansów. drugi problem mam z bluetoothem. Chcę puszczać muzę z komórki i muszę dokupić moduł AMI MMI ale nie wiem czy radio posiada moduł 2 g lub 3 g. Po prostu nie wiem gdzie tego szukać. Chciałbym również zamontować emulator zmieniarki CD ,czy ten model będzie pasował https://www.olx.pl/oferta/zmieniarka-cyfrowa-emulator-mp3-aux-usb-vag-audi-vw-skoda-seat-CID5-IDyxrWf.html#fe1b3e4e44 . i ostatni problem: auto nie ma tempomatu, Czy jest możliwe niewielkim kosztem dołożenie takiej dźwigni do kierownicy. A może tempomat jest zamontowany na dźwigni kierunkowskazu i nie trzeba zmieniać obudowy kolumny kierownicy? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Szerokiej drogi,do zobaczenia na trasie. Szwagros VIN WAUZZZ8TXGA048882 p.s. czy możecie rozszyfrować jaki mam model samochodu bo 2016 są dwa. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Fijołek Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Zbyszek Fijołek. Od miesiąca jestem posiadaczem Audi Q5 z 2025 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafa Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Witam, od niedawna jestem szczęsliwym posiadaczem Audi q5 (2012). Pochodze z Gdańska. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFIUFIUFI Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Pozdrowienia z Sosnowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio0113 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) WItam . Nazywam się Daniel, mam A4 B6. Pozdrawiam klubowiczów i klubowiczki Edytowane 28 Listopada 2019 przez danio0113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrambo23 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Siema tu Jacek, jeżdżę a-trójka 1,4tfsi 140km 2013r. Obecnie mieszkam w Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sengrilllan Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Hej, Mati A4 B7 1.8t Q 2005 :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeery Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Na imię mam Jerzy, ponownie po kilku letniej przerwie jeżdżę audi tym razem Q5. Mam nadzieję że skorzystam z doświadczeń forumowiczów ale też chętnie podziele się swoimi. Pozdrowionka Edytowane 29 Listopada 2019 przez Jeery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alit Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam, Jestem Tomek, rozważam zakup A7 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niestosowny Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam Oskar z tej strony. :) Aktualnie posiadam 3 niunki : Audi A4 B5 96r. 1.9tdi AFN zrobiona na 150km :) Audi A4 B5 97r. 1.9tdi AFN daily :) Audi A6 C6 07r. 2.0T na niedzielę :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho1987 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witam wszyskich :-) Jeżdżę audi a4 b8 oraz a3 8v :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzelo Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witam nazywam Jacek Jestem posiadaczem Audi Q5 2012 S line w dieselku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainbow_Dash Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Witam użytkowników! Na imię mi Karol a śmigam Audi A3 8L 1997 z jedynym prawilnym silnikiem jakim jest 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi