Milosz F Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Czesc Wszystkim W wieku 37 lat stalem sie posiadaczem Audi q5 Zobaczymy jak na tym wyjde ;) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rams_sta Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Witam Wszystkich, Mam na imię Daniel. Jestem posiadaczem Audi A3 2014r 1.6 TDI 110km. Jestem z okolic Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyzyk Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Witam wszystkich fanów Jak mawia moja córka (już dość dobrze obeznana w każdym modelu Audi) CZTERY PIERŚCIENIE ROBIĄ WRAŻENIE Ma 11 lat i żona mówi że ją psuję - ale czy ja wiem?? ;-)))) niech wie czym się powinno wozić ;-)) na urodziny sprawiłem sobie marzenie życia - czarne A8 w longu 2017rok ...(jak mawiał Henry FORD - auto może mieć każdy kolor pod warunkiem że będzie ...czarne ;-))) oczywiście jest kilka spraw w aucie które czasami nawet i irytują - jeśli ktoś bierze nowe z salonu ,,,konfiguruje sam ,,i nie patrzy na pieniążki - to ok - ale jak kupuje stan zastany - to zawsze może coś pomarudzić... co by nie mówić - generalnie - ja jestem po prostu zakochany w tym aucie. Zamierzam się z nim razem godnie zestarzeć. ale muszę je delikatnie podrasować w kilku kwestiach stąd moje zainteresowanie forum. to chyba tyle tom (krzyzyk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sELSTO Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegal Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Cześć! Jestem Marcin. W historii było kilka Audi, od Coupe '93 (wciąż mam), przez A3, czy A6 Allroad. Teraz szukam A5 8T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam68189 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam forumowiczów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin811 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Jezdzę Audi A6 C6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitv Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Hey Piotr Audi a4 b7 2.0 t 200km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dion24 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Witam nazywam się Adam. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a7 3.0tdi jest to moje 5 audi pozdrawiam Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Dion24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI23 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Nazywam się Zbyszek , ZIBI. Jestem na etapie zakupu audi A8 D4 2017r. Zaliczka zapłacona. Sprowadzone ze stanów. Chciałbym opowiedzieć na forum wrażenia jakie spotkały mnie na jeżdzie testowej. Jeżdziłem wcześniej audi a6 2012. 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszy Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Hej. Nowa miłośniczka audi. Potrzebuje was, żeby lepiej poznać moją A4 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjuch1908 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Hej Mam na imię Emilia , prawie od roku posiadam audi a4b5 1.6ADP 95r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.jaremek Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Witam. Mam na imię Łukasz i zamierzam kupić audi q7 II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostasz111 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam, Nazywam się Krzysiek jeżdzę a3 z 2003 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccek89 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Hej jestem Jacek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BC313 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam. Jestem tu za sprawą mojego syna który posiada od niedawna auto Audi A6 C6 2,7 Avant 2009 rok i ja będę pomagał mu w utrzymaniu go w odpowiednim stanie z waszą, mam nadzieję pomocą i wiadomościami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemdasz Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek308w Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Witam Szanownych Klubowiczów, Mam na imię Romuald, jeżdżę Audi A8 D3 4.2TDI. Bardzo się cieszę że mogłem dołączyć do grona pasjonatów Audi, pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Witam i pozdrawiam wszystkich ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK-Damian Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Witam. Nazywam się Zbyszek. Od 10 lat jeżdżę A6 C6 3.0 TDI. Obecnie przebywam w Norwegii. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqus Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Witam nazywam się Marek (Marqus)jeździłem a4b5 1,8 T w wersji AEB ale nadszedł czas na zmiany teraz jeżdżę a7 3,0 sportback 2012 pozdrawiam wszystkich fanów marki AUDI OOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada124 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jestem Kamil, jeżdżę A7 3.0 2016 i A6 2009, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr1988 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Witam, z tej strony Paweł - posiadacz Audi A5 Sportback od 2 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociołek Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 WITAM! NAZYWAM SIĘ BOGDAN, JESTEM Z TRÓJMIASTA I JEŻDŻĘ AUDI A7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubler Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, Mam na imię Krzysiek, jeżdżę Audi Q5 Edytowane 16 Grudnia 2019 przez dubler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi