Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc. od paru dni jestem szczesliwym posiadaczem audi a4 b6. mam male problemy z rozrzadem i potrzebuje pomocy. na cieplym silniku zaczyna cos stukac pod pokrywa rozrzadu, czy ktos sie juz z tym spotkał??

Opublikowano

witam

staję się właśnie posiadaczem A4 w budzie B7 z 2007 w dieslu ;)

mam nadzieję to forum będzie pomocne ;)

Opublikowano

Witam, nazywam się Wojtek i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5 z 2001 roku. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

Jestem Marcin, jeżdżę obecnie co mi wpadnie w ręce, ale naprawiam a6 znajomego, i potrzebuję kilku informacji, które mam nadzieje tu znaleźć.

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczów i tym milej FORUMOWICZKI.

Kupiliśmy z żoną Audi A4 2.0 TDI Avant R4 rok 02/06 -103KW M6S Lanknr./BRE---HCF

Meeriuitvoreringen LX7Z/LX7Z N2M/NK

Przebieg 207447.

Pozdrawiam

Opublikowano

WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW MARKI *A*U*D*I* :-)

Podobnie jak wy jeżdżę Audi, moje autko to model A4 z 2003 roku 1.8 turbo :-). Zdjęcia wrzucę jak tylko zrobi się ciepło bo teraz to nawet nie mam kiedy autka umyć:-(

Opublikowano

Hej, do tej pory przez 3 lata jeździłem a4 B5 1.8turbo 150 PS, dzisiaj przesiadam sie do b7 1.9 tdi 116 PS z planem podniesienia mocy do 150 PS ;)

Pozdrawiam Bogusz

Opublikowano

witam wszystkich miłośników AUDI ,mam na imię robert ,jestem ze szczecina i jestem posiadaczem audi a6 1.9 110KM rocznik 98.

Opublikowano

Witam wszystkich,

Mam na imię Dominik i kupiłem piękne a4 b6 z 2001 roku ale niestety do naprawy...

mam nadzieje że do końca marca dam radę!

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Łukasz jestem.

Jeżdżę Audi A6 C5 od 3 lat.

W najbliższym czasie zmieniam auto na coś nowszego. Oczywiście Audi.