sexo Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Witam. 14 lat posiadam audi a4, od roku również q5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Pozdrawiam forumowiczów, dopiero przymierzam się do zakupu Q7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpiku80 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich pasjonatów marki Audi. Mieszkam w Łódzkim, posiadam Audi A4 B5. Cieszę się, że mogę dołączyć do was. Pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Szpiku80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombak Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Witam .Nazywam się Tomasz mieszkam w Irlandii , posiadam Audi A3 8v 1,4 tfsi z 2015 roku . Wszystkich pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba354 a3 1.8t Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Witam jestem nowy, mam pytanie odnośnie czy zmieniał ktoś konsole z poliftu do przedliftu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek1974 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Witam z Legionowa. Jeżdżę Q5 2.0 tfsi 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audia38p Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam, Audi a3 8p 2006r 2.0tfsi 200koni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cokolwiek80 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Witam serdecznie wszystkich grupowiczów. Jstem wierną fanka marki Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz12345 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Mam na imie Mariusz mam audi A3 8L cabrio 1.8TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszkaniowski1 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Witam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisw5 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: krisw5 Witam wszystkich użytkowników klubu. Mieszkam koło Grodziska Mazowieckiego. Mam 68 lat. Jestem fanem marki Audi. Jeżdżę tylko Audi. Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johan67@ Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć. Od niedawna jestem właścicielem Audi A5 Sportback 2.0 z automatyczną skrzynią biegów . Chciałbym dowiedzieć się trochę więcej o tym aucie. Dlatego potrzebna jest mi instrukcja obsługi w języku polskim . Pozdrawiam. Jarek Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez johan67@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mw1 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 witam mam na imie mirek zakupilem q7 3l diesel.Pozdrawiam wszystkich fanow miłośnikow i fanatykow AUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw991 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Witam jestem posiadaczem audi Q5 z 2012r , pochodzę z mazur. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trojaczek Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Witam, Michał Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patologikal Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Siemanko, Ja jestem Patryk, A jeżdżę A4 B6 2001 1.8 Turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DariuszK Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 witam wszystkich Darek z tej strony jestem posiadaczem a6c5 2,5tdi z 98 roku mieszkam na opolszczyznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak Grzegorz Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Szanowne Grono Q5 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorek19874 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Witam posiadam q5 2.0 tdi qatro 2010r chciałbym się dowiedzieć wiele rzeczy o tym aucie od was a w szczególności o skrzyni stronic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisM Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Witam Wszystkich Klubowiczów, Mam na imię KrisM i użytkuję od miesiąca SQ5. Dołączając do Forum wiem, że mogę się od Was Klubowicze wiele nauczyć i wiele dowiedzieć. Zresztą sam deklaruję wsparcie i pomoc. Mając na uwadze ten Świąteczny czas, życzę Wam wszystkim dużo zdrowia, spokoju i radości. Pozdrawiam KrisM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cykor1971 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Witam jestem posiadaczem A3 z USA I mam problem. a3 jest z USA I was grilu nie ma podkładki pod tablice rejestracyjne. Symbol grila z miejsce na radar to 8V5 853 651. Podkładka pod tablice USA wg serwisu po vin ktora bedzie pasowac do tego grila MA symbol 8V5 807 287 F. Serwis nie potrafi mi pomóc by podać symbol podkładki ale pod tablice europejskie. Czy ktos wie jak ustalić symbol takiej podkładki która bedzie pasowac do mojego grila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackdob Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Cześć, mam na imię Jacek, kupiłem sobie nie tak dawno Q5 i jestem zadowolony... a na forum jestem bo lubię czytać tematy moto a jak się uda to i w czymś pomóc..... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys1408 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-25 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Witam. Nazywam się Adrian Od dwóch lat jeżdżę A3 8l 1.8 125KM bez turbo w benzynie, pochodzę z Wielkopolski, mam w planach tuning wizualny jak również mechaniczny, wierzę że na tym forum otrzymam kilka ciekawych wskazówek co do tuningu mechanicznego tej wersji :) Pozdrawiam Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abbadon1983 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Witam członków forum. Audi Q7 diesel 3.0 automat 2007. Pozdrowienia z Gniezna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi