Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam

jestem tu nowy

audi Q7 2007

Opublikowano

Witam właśnie kupiłem s5 coupe z 2011 roku , także z chęcią wymienię się uwagami pozdrawiam

Opublikowano

Witam kupiłem Audi Q 5 TDI

Instrukcja po niemiecku mama problem z jej odczytaniem

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam serdecznie. Sławek . Szczęśliwy posiadacz Audi A4 B6 2.4 v6. Mieszkam w Sandomierzu 

Edytowane przez Hoko15
Opublikowano

Witam nazywam Krzysiek

Mam zamiar kupić Q7 w dieselku

Chciałem dowiedzieć się trochę więcej na temat tego auta, za nim go kupię.

pzdr

Opublikowano

Witam 

Jeżdżę od roku moją piękną czarna audi a4 b6 sedan. Silniczek, który napędza moją audice to 1.6 ALZ

Opublikowano

Dzień dobry wieczór! 

Mam na imię Karol, w grudniu puknie mi 21 lat (aktualnie 20:lol:). Może młody, może stary... Mieszkam na Dolnym Śląsku w okolicach Jeleniej Góry. 

Od czerwca ubiegłego roku jeżdżę Audi A6 C6 z 2004 roku o pojemności 3.2l i mocy 255 kunia. 

Mam nadzieję na owocną współpracę na forum, pozdrawiam!:D

Opublikowano

Witam serdecznie, 

poszukuje instrukcji do audi a6c5

z audi mam takie doświadczenia: jazda audi a4, tez a6c5 oraz a6c6

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów , jestem Michał i jeżdżę audi a3 8l , pozdrawiam wszystkich .

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A8 D3 z 2005 roku silnik 3.0 TDI. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Jestem Grzesiek, jeźdze seatem exeo czyli taka a4 z logo seata :), a przymierzam się do zakupu q5 więc chciałbym znalesc jakieś info na temat tego autka.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Michał i w wielkim skrócie jestem fanem marki Audi, osobiście posiadam dwa egzemplarze Audi A6 C5 oraz Audi A8 D4.

Miło mi że mogę zostać małą częścią formu i zarazem pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.

Pozdrawiam