marcin19720709 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Witam jestem Marcin,. Jestem posiadaczem audi a6c8. Jestem z niego bardzo zadowoloony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulcrum Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 W dniu 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał: Witam wszystkich. Od 4 lat posiadam Honda CRV ,Bedę zmieniałna na q5. Kraków pozdrawia. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilab. Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Witam, Jeatem nowym szczęśliwym użytkownikiem Audi A6 C5. Jest śliczna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYSZTOFBABIK Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! WITAM SZCZEŚLIWY POSIADACZ AUDI Q5 2009 ROK WITAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławeks Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Witam wszystkich, mam na imię Sławek, jeżdżę Audi Q3 TFSI quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogi5@o2.pl Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 A5 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgi Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Cześć wszystkim. Mam na imię Arek. Przymierzam się do zakupu A6 C7 3 literki biturbo w dizelku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asiedem Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Witam!:) Arek, fan audi:) A3, A4, A6 C6, A6 C7, obecnie- A7 Competition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosalki Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Witamy serdecznie. Zdecydowaliśmy z żoną, że kolejne auto to będzie właśnie A7. Cieszymy się, że możemy być razem z Wami. Pozdrawiamy serdecznie M&N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pover10 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Hej Wszystkim ! Jestem nowym posiadaczem audi q3 ! POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni481@wp.pl Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Dzień dobry, Nazywam się Monika i jestem właścicielką Audi A6 C7 Avant z 2016 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiuuu Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Cześć, Jestem świeżo upieczonym posiadaczem a4 B7 avant 1.9 TDI (BRB) 2007. Większość rzeczy przy nim będę robił samemu, więc wiedza zgromadzona na forum na pewno będzie przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja2106 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Witam. Kolega kiedyś wspominał o Klubie opel więc gdy kupiłem audi zacząłem szukać i znalazłem Audi klub zatem wszystkich serdecznie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciutek_2005 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Witam. Od kilku dni jestem posiadaczem A6C6 z 2007r. 2,4 benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hercules Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Witam, właśnie zostałem właścicielem nowiutkiego A7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoler1 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam jestem posiadaczem Audi a6 c6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamiroma@op.pl Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam, jestem właścicielką Audi Q5, jeszcze nie wiem wszystkiego i potrzebuję instrukcję obsługi w języku polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tklosak Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Cześć, jestem Tomek, zostałem właścicielem Q2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolinaqn Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Cześć. Mam na imię Tomek, niedawno nabyłem audi q5 (sprowadzoną ze Szwecji), niestety bez książki serwisowej. Automat 2.0 TDI, z 2011r.. Będę wdzięczny za udostępnienie mi wersji w pdf. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Dzień dobry, W ostatnich dniach kupiłem swoje drugie Audi - A6 C5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi2106 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Dien dobry mam na imie Waldek, kupilem audi a6c7 avant.Nigdy nie mialem audi wiec sporo do nadrobienia.Po przejechaniu kilku dziesieciu kilometrow jestem po wrażeniem. Dziekuje za wszelką pomoc Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Waldi2106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa331 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć mam na imię Arek. Od dzisiaj jestem właścicielem Q5 2,o TFSI. Byłem użytkownikiem B3 oraz B4 Quattro Compettition. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundes Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Witam mam na imię Marek Jestem posiadaczem AUDI a4b7 1,9 tdi brb z 2007 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek72 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Cześć jestem nowym posiadaczem audi q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filozofdrewna Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Witam. Nazywam się Bartek jeżdzę audi a4. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi