Piopel Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Dzień dobry. Jestem szczęśliwym posiadaczem 7 letniego Audi A5 cabrio. I jako fan tej marki chętnie dowiem się czegoś ciekawego o moim aucie lub podzielę się swoją wiedzą dla chętnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janoss Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezrak Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Cezary z Płocka latam A6 C7 2.0 TDI ULTRA190KM. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malamyszka Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Witam wszystkich mobilkow też się wożę moja mała myszka A3 się nazywa szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiek2001 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Hej, z tej strony Czesiek, jeżdżę Audi A8 W12 6.0 z 2010 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosikowy Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Witam, mam 25 letnie Audi A4 B5 pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek671 Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Cześć jestem Piotr i pociskam Audi A4 B9 2.0 TFSI 327km i 452 momentu w atomacie w quattro z 2018r pozdrawiam wszytkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górol Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Witam Marką Audi jeżdżę już od dwunastu lat, obecnie mam Q5 2013r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziewulski Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 witam .Jaco Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arosoft Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 cześć, właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Q5 2.0TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysiu Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam Jestem zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrparz Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam. Nazywam się Piotrek. Właśnie stałem się posiadaczem Audi A6 C7 Avant i chętnie skorzystam z Waszych doświadczeń do tyczących tego auta. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rein Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam! Jestem posiadaczem Audi Q5 (2014) 2.0 TDI z województwa mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitek7@poczta.onet.pl Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicebal Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Cześć, Jestem Bartek, jak na razie Golf IV, przymierzam się do zakupu Audi A3 8p. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anis Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam wszystkich serdecznie, od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijo Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Witam jestem Leszek kupiłem A6 Avanti 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin777 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Witam wszystkich miłośników audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intek Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam - tu Intek z Białegostoku. Audi A6 C7 S-line 3.0 TDI 245 KM, Quattro, 2012r. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markpost Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam. Marek. Jeżdżę Q3 2014 2.0 TDI z stronic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmarko7 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam wszystkich Audi maniaków Przez 13 jeździłem A6 C5 2,5 tdi BDH silnik B po poprawkach z 2004r. i tera przesiadłem się na A6 C7 z 2012 3,0 tdi Pozdrawiam i mam nadzieję dowiedzieć się od Was czegoś więcej o nowym nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baroszq003 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Witam serdecznie. Mam na imię Marcin Jeżdżę audi a4 b7 2.0 TDI BRD 2007r. Jestem z okolic Piły woj. WLKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_707 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Siemka tu Bartek, powożę się aktualnie A4 B6 1.8T Q pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubleg Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Dzień dobry, zaczęło się od A6 C6 parę lat temu, a teraz po trzyletniej przerwie powrót do marki - Q5 II. POzdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorganAensland Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Dzien dobry, Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem Audi TT 8n z 1999. Tymczasowo mieszkam w Debicy w czasie obecnego kryzysu wspieramy sie nawzajem z rodzicami. Bardzo wdzieczny bylbym gdyby ktos mogl sie podzielic ze mna instrukcja obslugi do tego modelu. Pozdrawiam Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi