Marek Czech Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Witam, jezdziłem parę lat Audi80 (wspaniałe auto), teraz jeżdżę Audi Q3. Pomiędzy tymi dwoma jeżdziłem np, Astrą , Auris, ale żadne nie dorównuje Audi. Audi to klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuber Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Cześć, Grzesiek z tej strony. Właśnie kupiłem a6c7 3.0 TFSI 333KM i bardzo chętnie dowiem się jak zadbać o to piękne autko :) A no i modyfikacje! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auto-technik Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Witam. Nazywam się Piotrek.Mam Audi a6c7 lift w benzynie i q5 lift w dieslu . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przejos Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Cześć Mam na imię Przemek, jestem z Łodzi. Drugi rok jeżdżę Audi Q7. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekW Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Witam wszystkich Klubowiczów. Wreszcie mam AUDI. Na razie jeszcze w szoku bo moja Q5 to czerwona ośmiolatka więc już trochę przeżyła czy raczej przejechała. Mam nadzieję, że będziemy się spotykać częściej i niekoniecznie obgadywać tylko awarie i sposoby napraw. Dzięki I pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Harley_ Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Witam. Serafin z Lublina. Audi A4 2,7 tdi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgozdzik Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) Witam Klubowiczów ! mam na imię Miroslaw i milo mi dołączyć do zacnego grona posiadaczy Audi. Edytowane 17 Lipca 2020 przez mgozdzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisiu2409 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Cześć mam na imie Filip. Jeżdżę audi a3 8p po okolicach warszawy. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbt Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Cześć, Michał z tej strony :) Na razie nie jeżdżę Audi, ale rozglądam się za A6 C7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek510 Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Witam, nazywam się Tomek. Jeżdżę Q5 pierwszej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1995 Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Mam na imię Kuba, jeżdżę audi a3 8p z 2009, mieszkam w Krakowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBI Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliver-No Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anetawojtek Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Witam, nazywam się Wojtek i planuję zakup wymarzonej A6. Mam nadzieję, że użytkownicy forum pomogą mi w wyborze. Miło będzie wymieniać opinie w sprawach technicznych itp. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek83 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Waldek z Cieszyna(na granicy polsko-czeskiej) Audi S6 Avant quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cali Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Hej, witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giertek Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Dzień dobry, Mam pod opieką Audi A6 C6 Avant 2.4 v6. Do tej porty posiadałem peugeota 306. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zox Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbniew Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Cześć. Audi A3 1.9 TDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiek777 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Witam, Nazywam się Darek, od 7 miesięcy jestem posiadaczem Audi A6 C7 2.0 TDI, 177km. W następnym tygodniu postaram się pokazać móje autko. Pozdrawiam bardzo wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donnen Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam. Na imię mam Daniel 43 lata. Mieszam na Dolnym Śląsku. Jeżdżę audi a6c5 97r 1.9tdi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyl30 Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Dzień dobry. Jestem posiadaczem audi q5 2011 2,0 TDI. Mam usposobienie podróżnika. Uwielbiam jazdę samochodem. Szczególnie audi. Posiadałem już audi a3, audi a4. Bardzo cenię sobie tą markę. Z natury jestem optymistą. Lubię jeździć szybko ale z zachowaniem zdrowego rozsądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAKO Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam wszystkich.Jestem posiadaczem audi a6 c6 3.0tdi i audi a6 c7 3.0tdi oraz audi a1 1.2tfsi.Mieszkam w woj łódzkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejMajk Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Witam wszystkich od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versir Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Witam zacne grono,posiadam Audi 1.8T AUM 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi