qlish Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Witam, mam na imię Maciek. Dopiero co kupiłem Audi A7 3.0 TFSI (2012). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareknb@poczta.fm Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Witam wszystkich, nazywam się Jarek, cieszę się że mogę dołączyć do klubu Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domg92@gmail.com Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Cześć, właśnie czekam na odbiór mojej a3 i chciałem się dowiedzieć kilku rzeczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ite Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Witam serdecznie z Mazur. Mam na imię Wojtek. Od około miesiąca jestem właścicielem Audi Q5 (2015r.) - jest to moje pierwsze auto tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huncwot Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Witam. Mam na imię Krzysztof. Mam Audi A4 2.0T z rynku amerykańskiego... ... i mam z nim problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlurowany Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Siemka Mateusz, Audi A3 1,8T quattro 150 kuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaber Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Witam, Michał, Audi Q5 2.0TDI pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Witam wszystkich serdecznie, to już kolejne moje Audi - teraz A5 Coupe z silnikiem 3.0 tdi B8 /2011 Poszukuje instrukcji w j. angielskim lub polskim. Mam tylko w niemieckim ;) Pozdrawiam, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekganczarek Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam Q7 z 2003 ostatnio zmieniłem koła na 22 cale pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swoldanski Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Sebastian kiedyś jeździłem 80 w automacie. teraz „mam” (córka kupiła) A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Robert Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Uszanowanie wszystkim Audi-filom Dziadek Robert z tej strony. Wcześniej nie byłem fanem czterech kółek. ale gdy ją pierwszy raz ujrzałem, tę jedyną, moją ukochaną... Straciłem rozum. Od niespełna roku, ciągle zakochany, hobbystycznie użytkuję piękną, jeszcze nie zabytkową (ale już wkrótce) Audiolkę 100 2.8 V6 z roku 1992. Na imię je Stefania, od "STO", Audi STO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacyk Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 hello, moje autko to audi a1 2014 1.2 benzyna, podkarpacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad.88 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Witam. Moje auto to Audi A4 B5 1.8T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czocherowsky Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Cześć. Jestem Paweł, mieszkam w Kielcach i jestem posiadaczem Audi Q5 2.0TDI Quattro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A_Duda Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Elo Będę miał audi Q5 i szukam informacji o samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iipxjlexvu Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Witam, jestem Kuba. Jeżdżę A6 C7 2013, 3.0 TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny.Andrzej Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Cześć, Jestem Sebastian, od roku jeżdżę Audi A3 8P hatchback 1.6 TDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGorLca Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Hej tu Tomasz Audi A6C6 Avant 3.0 tdi bmk s-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretowicz14 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Cześć, jestem Artur. Świeży posiadacz Audi A7 3.0 TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Bartoszak Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Witam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilekOOOO Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Witam mam na imię Kamil pochodzę z WLKP A6 C6, A6 C7, Q5 8R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmoleda Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Dzień dobry, Mam na imię Marek i jutro jadę oglądać (i mam nadzieję zakupić) Audi A6 C7 2.0 TDI ultra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxx79 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam,jestem Wojtek mieszkam w Bydgoszczy. Od niedawna jestem właścicielem a3 1.4 tfsi s-tronic. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chillmike Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam jestem Michał :) szczesliwy posiadacz a5 coupé w benzynie i a7 w dieselku :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrycka Urszula Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam! Mam na imię Ula lubię sobie poczytać na forum takich grup jak ta bo dużo rzeczy robię sobie sama przy swoim aucie. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Skrycka Urszula Zmiana tresci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi