Wiedzmin Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam na imię TOMEK od tygodnia jestem właścicielem audi q5.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denio Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć mam na imie Paweł własnie kupuje audi q5 sline 2011r 2,0tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokowski Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Witam. Maciej, siostra kupiła audi i teraz obowiązek ogarniania auta od strony technicznej spadł na mnie. Oby forum było zawsze pomocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkijanek@gmail.com Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich nazywam się Mateusz. Posiadam Audi Q7 4L 3.6 fsi i głównie o tym samochodzie będę pisał na tym forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaa70 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 witam wszystkich nazywam się Andrzej,mieszkam w Lubawce w woj.dolnośląskim własnie zostałem właścicielem a6 c7 2.0 litra z 2016 roku,pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnaStrzała Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Cześć. Nazywam się Paweł od trzech lat śmigam A4B5 2000 1,8T. zadowolony jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak9979 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Witam jestem posiadaczem adui a6 c7 z 2011r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi 65 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 A6 c7 177 2.0tdi kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin78_pl Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Witam, mam na imię Marcin i od soboty jestem posiadaczem Audi A6 C6 z 2011 r. silnik 2.0 TDI CR 170 KM. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loszka Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Witam wszystkich. Od miesiąca latam Audi q7 4L 3.0 tdi. 2007r. Wcześniej były same bmki 7 ale jak widać przyszedł czas na coś większego ze stajni Audi. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackl7 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Witam. Od kilku godzin jestem szczęśliwy z posiadania A5 Quattro coupe 252KM, 2019 r. Przesiadka z BMW X1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daws Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafbart@vp.pl Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Cześć. Mam na imię Rafał. W marcu odbiorę swoje Audi Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasek71 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Witam nazywam sie sebastian i od nie całego roku posiadam audi a3 8p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inopiotr Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam serdecznie wszystkich użytkowników jestem Piotr właśnie zakupiłem Audi Q5 z 2014 r pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvispoll Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Witam serdecznie wszystkich użytkowników jestem Robert właśnie zakupiłem Audi A5 z 2011 r. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubaPL Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Siema Tu kuba mam Audi a3 8l 100km, jeśli znajdzie się ktoś to by mi podpowiedział to zapraszam do dyskusji a mianowicie Chcem zrobić tuning na 200km napewno jakieś wtryski, większe turbo, tylko jakie ma ktoś pomyśl albo ma takie auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUFIK Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Witam Mam na imię Rafał i stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi a4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Witam, nazywam się Tomasz i jestem szczęśliwym posiadaczem audi q5 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktosiek Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Cześć , jestem z małopolski posiadam Audi A3 quattro 2.0 TDI 8V z 2014 r ,proszę szanownych forumowiczów o wyrozumiałość dla młodego posiadacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3moD Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Hejka, jestem Maniek, jeżdżę Audi 80, pozdrawiam i zycze milego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki86 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Witam wszystkich grupowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliverek Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Witam mam na imię Piotrek Od 1,5 roku jeżdżę Audi A6C5 Avant benzyna Mieszkam niedaleko ZS Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberd Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Halko, Od niedawna jestem właścicielem Audi A4 B8 2.0 TDI co dużo mówić piękna sprawa zainwestować w marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesri Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Drodzy użytkownicy forum. Miło Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi