Marcinos0 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam serdecznie, z tej strony Marcin. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Cześć! Mam na imię robert. Do tej pory jeździłem Mazdą i Audi A4 w kabriolecie, latam też Hondą CBR 600RR. Teraz rozpoczynam przygodę z Audi A7 3.0 benzyna w quattro. Zakładam że będzie to piękna przygoda a Wasze doświadczenie i spostrzeżenia pomoże to lepiej ogarnąć. Pozdrawiam, robert, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druchok Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Cześć Mam na imię Marcin. Od 3 miesiecy jeżdżę A6 Avant 2,4 Pozdrawiam z OPOLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robini68 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam wszystkich zaczynam przygodę z audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafogil Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam Zawsze wierny audi było 80 1,8 87r, a4 1,9tdi; a6 c6 2,7tdi, a3 3,2; a6 c6 3,0tdi; a6 c7 2,0 tdi ... a jest a7 3,0 320KM Pozdrowienia dla ekipy ps szukam coś do odrestaurowania ...może być tylko jedna marka ...najlepiej 200 V8 lub 100 c2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigorator Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam, Krzysiek. Mieszkam w Irlandii, od 10 lat szczesliwy uzytkownik Audi TT. Wkrotce jednak zamierzam zmienic na cos bardziej rodzinnego np Audi S5. Mam nadzieje ze po pobycie tutaj nie zmienie zdania... no chyba ze na RS5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwo Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam, Mam na imię Stefan i od roku jeżdzę A4 b8 2,0 Tdi CBAB. Pozdrawaim, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz622 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam. Jestem właścicielem Audi Q7 z 2006 r. silnikiem 3.0. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizi Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam. Planuję zakup Audi A5 2011-2016 dlatego chętnie skorzystam z wiedzy i doświadczeń forumowiczów i sam w przyszłości, jak nabędę doświadczenia z tą marką, będę służył pomocą w miarę moich możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A6C6 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Cześć. Nazywam się Robert i mam przyjemność po latach wrócić do marki Audi. Od miesiąca jestem użytkownikiem Audi A6C6 z 2009r. 2.0TDI 170KM i skrzynią Multitronik. Pozdrawiam wszystkich byłych, obecnych i przyszłych posiadaczy Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasper69 Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam fanów Audi. Mam na imię Artur. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 C5 2,4 benzyna z 2003r. Mieszkam w Meppen w Niemczech. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar Mazan Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam wszystkich. Mam na imię Waldek jeste posiadaczem Audi Q7 z 2007r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malisz Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Cześć! Jeżdżę Audi Q7 4.2 FSI z 2007r oraz S6 C5 z 2002 roku :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojechali Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Siema mam na imię Hubert jestem z Podlasia jeżdżę Audi a4b8 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorillo Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Siemanko, Norbert, jeżdzę Audi 90 Coupe 2.3 20v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam! Mam na imię Miłosz. Jeżdżę Audi A4 B6 (2.0 Alt) Mam nadzieję znaleźć tu wiele odpowiedzi. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estez Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam, jestem Robert, od miesiąca jeżdżę przepięknym Audi a3 8v. Szukam inspiracji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waga Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam. Audi Q5 rocznik 2010, 1,9D zakupione niecały rok temu odmawia posłuszeństwa , stąd chcę zasięgnąć rady, pomocy z tego forum i od jego użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msdulo12 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam z tej strony Marek jestem z Lubuskiego. Jeżdżę a3 8p Jestem ciekaw jaka ekipa tutaj jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morzine Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam, Nazywam sie Mateusz, śmigam Audi a3 8p TDI, wersja bieda, ale planuje ja zmienić na s-line (środek) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyruik Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werciakowa Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam mam na imie Weronika na razie zbieram na wymarzone audi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały15 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć mam na imię Paweł od niedawna jestem właścicielem Audi Q5 2014 2.0 TDI 190km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekaudi Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Czesc tu Wojtek Polska Audi q5 2.0 tdi 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master77 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam Państwa serdecznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi