Viki81 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Cześć, Wiktor z tej strony. Obecnie powożę A6 C6 2008 od 5 lat. Przyszła pora na zmianę i szukam info o Q7 I poliftowej, może tutaj co znajdę. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki104 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Cześć mam na imię Jarek od kilku dni śmigam Q7 z 2017. Witam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-plj Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam panowie znów po kilku dobrych latach znów Audi. Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiaugust3 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam serdecznie Mam na imię August, i jestem właścicielem audi a2 8p 2 TDI (2005). Jestem tu aby uzyskać waszej poszanowanej pomocy w zidentyfikowaniu usterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teohil Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam. Tu Tolek - jestem wielkim fanem audii. Obecnie posiadam S8 D2 po lifcie, 4.2 benz/gaz. To moje ósme audi w ogóle, a trzecie z tym silnikiem (pierwsze w wersji S). Chętnie skorzystam z Waszych doświadczeń i sam chętnie się podzielę swoimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matinov Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam Aktualnie w posiadaniu A4B6 1.8T BEX oraz Q5 3.2FSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solaris2001 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Witam wszystkich! Marcin z Ostrowca Świętokrzyskiego, posiadam A4 B6 1.9 TDI z 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 1982 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Witam mam na imię Marcin o jestem posiadaczem a4 b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek225 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Witam wszystkich:) Jestem Radek, nie mam zbyt dużego doświadczenia w motoryzacji. Przymierzam się do zakupu A5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorski Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 witam Nazywam się Sławek ,jezdze Audi .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus_pl Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Wlasnie kupilem Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian332 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witam wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem audi a6c7 i juz sie zakochalem w niej ;)Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DONALD22 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witam z tej strony Ola , jestem od dziś posiadaczem audi a6 c7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miryak Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witam wszystkich serdecznie. Planuje zakup auta Audi Q5 8R z stąd moja obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapart Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witam wszystkich klubowiczów, posiadam Q7 4L 3.0tdi i chetnie podzielę sie z wami informacjami dobrymi i złymi z użytkowania tego wozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roveja7749 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witam>! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magwid Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Cześć wszystkim, jestem Magda, A6C7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisu_kk Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Cześć, cieszę się z tego, że mogę dołączyć do Was, użytkowników, posiadaczy, pasjonatów motoryzacji. Jeżeli tu znaleźliśmy się to najczęściej poszukujemy pomocy, chcemy się podzielić swoimi doświadczeniami lub po prostu chcemy miło spędzić czas ;)Mam nadzieję na fajne relacje i wspólne sukcesy w rozwiązywaniu problemów z naszymi czterema kółkami. Pozdrawiam Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_1972 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witam, mam na imię Andrzej, od trzech lat jestem właścicielem Audi Q3 2,0 TDI S-tronic, 190 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGI Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Siema stej strony BIGI , Jeżdżę aktualnie audi a8 d3 4.2Tdi ,lubie mechanikę i przeróbki w aucie . Pozdrawiam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vuko Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Witam wszystkich, od wielu lat jeżdżę samochodami koncernu VW. Aktualnie posiadam Q5 z 2018 roku. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar82 Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Witam serdecznie. Mam na imię Piotr. Niedawno kupiłem leciwego już co prawda, ale jeszcze na chodzie Audi Q5. Ponieważ mam dwójkę dzieci szukałem z żoną coś odpowiednio większego. Ten model Audi spełnia nasze oczekiwania. Jak na razie jest wszystko porządku, więc myślę, że mogę auto polecić. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 23 Listopada 2020 przez piotrcar82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi-76 Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 cześć.witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom136 Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Witam, i pozdrawiam wszystkich. Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem Audi Q7 3,6 FSI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and1970kow Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Witam, tu Andrzej od 2 lat jeżdżę audi a6 c6 sedan 2.0 tdi 2006 r. Mam problem z lokalizacja odpływów szyberdachu, dokładnie z ich zakończeniami. Są niedrożne. Chciałbym je wyczyści, bo zalewa mi wnętrze. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi