oskar7 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam, nazywam sie Oskar i jestem posiadaczem Audi a3 8p 04' 1.9tdi BKC. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alderon Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Witam, jestem Piotr. Jestem posiadaczem A4 B6 i założyłem konto pod wpływem chwili. Nie miałem w zwyczaju się udzielać w Internecie, do momentu, gdy nie przeczytałem o 22-latku potrąconym przez jakiegoś pijaka w identycznym Audi jak moje. Mamy z kierowcami BMW opinię buców, ale możemy zrobić coś dobrego. Nie jest to żaden scam, chcę pomóc w zbiórce na rehabilitację Kuby - o wypadku przeczytacie tutaj: https://zdrogi.pl/pijany-kierowca-070121-ps-22-latek-walczy-potrzebuje-teraz-pomocy a samą zbiórkę znaleźć można na pomagam.pl. Pozdrawiam i szerokości Edytowane 7 Stycznia 2021 przez alderon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilslaw Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam. Mieszkam w Gdansku. Posiadam A4B5 1,9tdi AFN,A4B7 3,0tdi ASB, od 02 stycznia A6C7 2,0tdi CNHA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek564 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich, posiadam Q5 2009 , 2.0 tfsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolA4 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam, Karol latam a4b8 od roku. Wpadam tu z zamiarem wymiany doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalMonster Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Siemka, mam na imie Michał i od 6 miesięcy posiadam A4 B8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwalt555 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Cześć, jestem Dominik i jestem dumnym posiadaczem audi a6 c5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leokr Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Hejka wszystkim, Moje wozidełko to A6 C5 Avant 1.8T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton9 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Posiabam A8 LD 4 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojdatr Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Hej Radek mam Audi A7 2014r. 313 km okolice Radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomek Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Witam, mam na imię Tomek, i jestem ze Słupska. Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Toomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi9686 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam wszystkich klubowiczów. Jestem Adrian i śmigam audi a3 8p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi8905 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam wszystkich! Na imię mam Tomek, jestem z okolic Wrocławia. Jeżdżę Audi A4 B5 1999 kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irena Praiss Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witamy serdecznie! Fani Piotr i Irena, posiadacze Audii A8 4,2 rok produkcji 2004, dzięki za przyjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marli Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam serdecznie Mam ma imię Marlena i jestem z Warszawy Mam AUDI Q5 z 2012r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korab Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Witam man na imię Arek jeżdżę Audi a6 c5 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulon Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Dzień dobry \ Dobry wieczór Audi A6 C5 Quattro 2.4 MT5. Nabyłem w drodze kupna. Lubię to brrrum pod tyłkiem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Shogun Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Cześć wszystkim, mam na imię Łukasz. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Audi A6 c6 / 2.7 TDI / 2006r, dopiero się poznajemy. Mam nadzieję, że niejednokrotnie znajdę tu ciekawostki i info odnośnie autka. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Przemysław Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Cześć, mam na imię Robert. Wczoraj przesiadłem się z VW Passata do A6. Na razie cieszę się ze zmiany na lepsze. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Jędrzejewski Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Witam wszystkich, tu Zdzichu Od 2 lat jeżdżę audi A6 C5 Avant w dieselu 2,5 TDI V6 Obecnie mam problem z diagnostyka ESP i ASP. VAG nie pokazuje błędów. Może ktoś z forum miał podobny problem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajakciutek Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Witam. Stałem sie szczęsliwym posiadaczem audi a8 d8 . Jest to rewelacyjne autko. Myśle że na tym forum poznam pare ciekaych rzeczy o tym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawellko Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam Paweł od 10 lat a4 awx obecnie q7 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeon5 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam wszystkich użytkowników forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadamek Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam wszystkich, właśnie stałem się właścicielem Audi Q7 3,0 TFSI z 2014 roku. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Cześć, Wojtek A7 2.0 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi