Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam sie Oskar i jestem posiadaczem Audi a3 8p 04' 1.9tdi BKC. Pozdrawiam :)

Opublikowano (edytowane)

Witam, jestem Piotr. Jestem posiadaczem A4 B6 i założyłem konto pod wpływem chwili. Nie miałem w zwyczaju się udzielać w Internecie, do momentu, gdy nie przeczytałem o 22-latku potrąconym przez jakiegoś pijaka w identycznym Audi jak moje. Mamy z kierowcami BMW opinię buców, ale możemy zrobić coś dobrego. Nie jest to żaden scam, chcę pomóc w zbiórce na rehabilitację Kuby - o wypadku przeczytacie tutaj: https://zdrogi.pl/pijany-kierowca-070121-ps-22-latek-walczy-potrzebuje-teraz-pomocy
a samą zbiórkę znaleźć można na pomagam.pl. Pozdrawiam i szerokości :D

Edytowane przez alderon
Opublikowano

Witam.

Mieszkam w Gdansku. 

Posiadam A4B5 1,9tdi AFN,A4B7 3,0tdi ASB, od 02 stycznia A6C7 2,0tdi CNHA.:siema:

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich, posiadam Q5 2009 , 2.0 tfsi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam na imię Tomek, i jestem ze Słupska.

Pozdrawiam wszystkich.

Edytowane przez Toomek
Opublikowano

Witam serdecznie 

Mam ma imię Marlena i jestem z Warszawy 

Mam AUDI Q5 z 2012r

Opublikowano

Dzień dobry \ Dobry wieczór 

Audi A6 C5 Quattro 2.4 MT5.

Nabyłem w drodze kupna.

Lubię to brrrum pod tyłkiem ;-)

Opublikowano

Cześć wszystkim, mam na imię Łukasz. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Audi A6 c6 / 2.7 TDI / 2006r, dopiero się poznajemy. Mam nadzieję, że niejednokrotnie znajdę tu ciekawostki i info odnośnie autka. Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Witam. Stałem sie szczęsliwym posiadaczem audi a8 d8 . Jest to rewelacyjne autko. Myśle że na tym forum poznam pare ciekaych rzeczy o tym aucie.