Patryksm88 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Witam! Mam na imię Patryk, jeżdżę w tej chwili Audi a3 8P 1.9 tdi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deintegro92 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Witam wszystkich Mam na imię Marcin, i od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi Q7 4.2 Fsi z 2007 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan69 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Nazywam się Arek, jeżdże Audi a5 od miesiąca. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDIQ3333 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vacpan Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Dzień dobry. Nazywam się Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wokyekbugno Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Witam jestem Wojtek zakupiłem audi q5 2.0 tdi zabawę cza zacząć:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_ Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam wszystkich fanów mam na imię Kamil i nie dawno stałem się posiadaczem Audi a6c6 2006rok, 2xsline, 3.0tdi quattro zrobiony wydech + delikatny program z czasem pochwale się zdjęciami. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkapusz Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) Witam wszystkich. Na imię mi Mateusz. Na codzień jeżdżę Audi A4 B6 1.9tdi 130. Mam nadzieję że znajdę odpowiedzi na interesujące mnie pytania na tym forum. Edytowane 4 Marca 2021 przez mkapusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro_wch Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Jestem Jarek. Jeżdżę Audi A6 C5 1.9 130KM Cieszę się że powstało takie fajne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurtyka Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remek1978 Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Hej. Tu Remek1978. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-cezar Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam wszystkich klubowiczów mam na imię Cezary i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Witam wszystkich na forum ! Mam na imię Przemek i właśnie zostałem właścicielem Audi Q5 FY 2.0 TFSI. Pozdrawiam wszystkich fanów marki AUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacky65 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Witam Wszystkich . mieszkam w Częstochowie jestem od 2010 r posiadaczem A6C6 z 2005r sedan 3.2 180KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek2251 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Witam nazywam się Jurek i jestem od ponad dwóch lat posiadaczem a3 1.6 8l . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastian Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Cześć, jestem Sebastian. Od pół roku jesteśmy posiadaczem Audi A4 B8 Avant. Pozdrawiam wszystkich fanów marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek 66 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Witam. Mam na imię Jarek, mieszkam w Niemczech, jestem posiadaczem Audi A3 8v 2017 r 2,0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnLimited Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek G Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam Mam na imię Staszek jestem z Krakowa jestem posiadaczem A6 C6 3.0 Liczę na wzajemną pomoc Klubowiczów Edytowane 7 Marca 2021 przez Staszek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Miler Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam! Kupiłem A8D4 Long bez instrukcji po Polsku. Ktoś może udostępnić w pdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adductor Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witajcie, jestem Waldek, jestem szczęśliwym posiadaczem Q5. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav4321 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Cześć, jestem Dawid, od zawsze Audi w sercu, od niedawna przesiadka z A3 na Q5 8R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasko Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Cześć wszystkim :D Jestem Michał, jeżdżę audi a3 8l z 2001, pozdrawiam! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoffi Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Witam wszystkich forumowiczów. Posiadam Audi A3 8V 2014 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwera999 Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Witam wszystkich. Od dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem a4 b8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi