Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich :hangloose:

Imię: Adam

Samochody: A3 8l 1.9 tdi ALH, 90KM

A4 B6 S-LINE QUATTRO 1.8 T 280 KM

Opublikowano

Cześć!

Jestem Mariusz i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi TT (które swoją drogą chcę sprzedać) 

Jestem z Lublina. 

Opublikowano

Witam szanownych kolegów;

Pochodzę z okolic Poznania od ponad 3 lat posiadam Audi A1 z 2010 r 1.4 benzyna 140km, ostatnio zapoznałem się z nowym Audi A5 z 2011r. 2.0 benzyna 180km.

Myślę, że cała społeczność z form jest wielką rodziną pojazdów Audi i będziemy sobie udzielać porad i spostrzeżeń z użytkowania naszych pojazdów.

Cieszę się że istnieje tak wzajemna pomoc w dobie tego co dzieje się na świecie. Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i liczę na ciepłe przyjęcie na forum 
Pozdrawiam
Yuiop28.

Opublikowano

Cześć jestem Adrian tydzień temu kupiłem audi Q7 3.6 fsi jestem zadowolony super samochod

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników, jestem posiadaczem audi a6 c7 avant obecnie, wcześniej  a6 c6 oraz a4 b7.

Opublikowano

Siema! 

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 B5 Avanti z końca 2000r z automatyczną skrzynią biegów. 

Mam nadzieję, że na forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy związanych z audiolkami :)

Opublikowano

Uszanowanie Panowie i Panie :)

U mnie na pokładzie znajduję się A4 B7 2.0TDI oraz Q7 4.2TDI 4LB

Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)

Opublikowano

Witam. Nazywam sie Bartek od miesiaca jezdze Audi Q5 

Obecnie mieszkam poza granicami kraju. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam jestem Piotr i od niedawna jestem w posiadaniu Audi A6 C7. Z 2l dizlem 190km 

Opublikowano (edytowane)

Cześć Wszystkim! 
Na codzień zajmuje się nawigacjami fabrycznymi głównie w VAGu ale też inne marki :)
Gdyby ktoś coś potrzebował to jestem do usług 

TeamCar Sosnowiec Nawigacje Fabryczne Kluczyki samochodowe :)

Edytowane przez michał JAGODA#
Reklama
Opublikowano

Czesc, swiezo po zakupie a3 8p pozny 2006r. silniczek 2.0 tfsi quattro BWA, jestem z trojmiasta pozdro!

Opublikowano

Witam,

Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 2.0 TDI z 2016 roku:)

Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam jestem z POLSKI JEŻDŻE AUDI Q3 2,0 QUAR=TTRO TDI