Biszewski Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Witam. Nazywam się Tomek i mam Q7 2017 e-tron quattro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nilil Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Witam i pozdrawiam, śmigam A5 1.8 TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr92 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Witajcie nazywam się Łukasz i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A5 3.0TDI (CAPA). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Witam, witam śmigam Audi Q5 Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polomarko Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Witam! Mam na imię Marek,jeżdżę audi a6 c7 avant z 2018 roku. Mieszkam w Gdansku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocisz1986 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witam mam na imię Darek. Jestem szczęśliwym posiadaczem audi A6 C7 allroad i chciałbym się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikpiotr Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witam nazywam się Piotr posiadam Audi Q7 3.0 2012. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niewidek Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Cześć Tutaj Janusz, audi q5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witmw Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Witam.wlasciciel \q5 3.0tdi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareklego Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomik Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Witam Klubowiczów. Kupiłem właśnie Audi A5 cabrio 2,0 benzyna sprowadzone wcześniej przez kogoś ze Stanów. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Witam jestem Mariusz, jestem posiadaczem Audi A6 C5 2.5tdi 180 km Quattro. Aktualne przebywam w Norwegii. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDIFAN91 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Siema, od prawie 4 lat jeżdżę Audi A4 2019 r bezawaryjna miłość jak narazie trwa. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darlee Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Witam serdecznie wszystkich Klubowiczów, jestem tu nowa przesyłam wszystkim pozdrowienia i życzę wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danjot Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam wszystkich użytkowników formu. Posiadam SQ 5 i gdyby ktoś potrzebował pomocy w tym zakresie to służę pomocą jeśli tylko będę w stanie jej udzielić. Pozdrawiam wszystkich i życzę samych szczęśliwych chwil za kółkiem audiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srymek Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam wszystkich, Piotr AUDI A6 C7 Avant (4G5, 4GD) 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam wszystkich miłośników Audi. Od niedawna jestem właścicielem Q5 i jest to moje pierwsze Audi i pierwszy samochód benzynowy od wielu lat. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan18 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Witam Arek ,Edyta Jesteśmy z Lubelskiego .Aktualnie S8d2 z 2002 I Q7 4.2d z 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonski Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Witam forumowiczów A3 8V E-Tron 2015r Pierwsze audi mam nadzieję że nie ostatnie :) Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_czaja Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Witam wszystkich Tomek z tej strony. Mieszkam w Norwegii i od kilku lat jestem właścicielem Audi Q5 2.0 tdi 163 km z 2014 roku Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampa17 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich, z tej strony Darek Od wielu lat posiadacz Audi A3 1.8T, od niedawna Audi Q3 2.0TDI. Pozdrawiam Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez rampa17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
14Dany14 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Witam klubowiczów,jestem posiadaczem nie dawno zakupionego Audi A6C6 silnik 2,4B+G i już są małe problemy,myślę że z waszą pomocą uwikłam się z nimi.Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxCzarny88 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Hejj chciałem przywitać cały klub wraz z moim Krokodylem (A6c5 avant) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho_tom Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Dzien dobry. Witam cały klub jako nowy użytkownik audi A6 w sedanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi_sk Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Jestem posiadaczem Audi Q5 z 2009r, kolejny to A5 też z 2009 i są to modele 170 konne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi