matus10bdg5 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Witam wszystkich posiadaczy AUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefi2003 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Witam serdecznie Staram się zostać SZCZĘŚLIWYM posiadaczem Audi q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz166 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 czesc wszystkim, na codzień jeżdżę alfą 166, lubie samochody dlatego jestem i tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorddzik Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Witajcie klubowicze, stałem się posiadaczem Audi Q5 i trafiłem tutaj w poszukiwaniu dodatkowej wiedzy na temat mojego cacka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomPivvo Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Witam - Tomek z Wrocławia Mam AUDI A6 C5 AVANT - rok 2004 - 130 KM Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomKam Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Witam serdecznie Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A8 Quattro 3.7 rocznik 1998. Jak tylko uda mi się zrobić fajne fotki - podzielę się z Wami. Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkoj88 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Witam wszystkich serdecznie jeżdżę AUDI SQ5 2014 ROK 3.0 BITURBO Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japablo Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Witam wszystkich właśnie zakupiłem a3 8p 2005 1.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor_M Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Witam Przymierzam się do zakupu audiczki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz A Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Witam. jestem Tomek jeżdżę Audi a4 b7 2.0 benzyna. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cowboy1910 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Cześć, świeży posiadacz Audi a4 b6 2002 2.0 fsi :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Skrzypek Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Hej! Od roku jeżdżę A6 C5 z 2003 roku, 2 litry benzyna, którym zostałem niespodziewanie obdarowany, bardzo fajny prezent, jak narazie świetnie służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekcd Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witam tu Darek jestem posiadaczem trzeciego juz Audi tym razem przesiadłem sie z A4 na A6. Pozdrawiam wszystkich użytkowników spod znaku oooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzony239 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 witam jestem posiadaczem audi a8 d4 4.2 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudek Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Witam, jezdze Audi RS6 z 2019 roku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz R Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Hej, Jestem Mariusz, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem S7 z 2013 r. Witam wszystkich pasjonatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvia Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Hejka, jestem od niedawna właścicielką Audi Q5 z 2012 roku i potrzebuję informacji byśmy mogli się zaprzyjaźnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin262626 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Dzień Dobry, jestem marcin użytkownk Audi A6 C7 i poszukuje instrukcji po polski do tego modelu . z góry dziękuję za udostępnienie M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasko75 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zedii Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Witam. Nazywam się Marcin właśnie zakupiłem kolejne AUDI i jest to Q7 4L 3.6FSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A6c5allroad Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Witam wszystkich użytkowników pasjonatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekoooo Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Hej Nazywam sie Arek, jestem z Bełchatowa, woj łódzkie. Posiadam Audi A6 C7 2,0 177KM oraz Toyotę RAV 4 2,5 Hybryd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_pl Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Witajcie wszystkich, jestem przyszłym posiadaczem Audi. Mam nadzieje, silnie wspierać lokalną społeczność Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin911rs Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Witam, Mam na imię Marcin , mieszkam w Grodzisku Mazowieckim obecnie szukam Q7. Mam nadzieję, że moje przygoda z Audi rozpocznie się na całe życie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmoskal Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Cześć. Nazwym się Sławek, nie mam audi ale chcę kupić i potrzebuję pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi