Norbi Q7 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Witam. Norbi z zachodniopomorskiego. Od tygodnia jestem posiadaczem Audi Q7 4L 3.0Tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz9181 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Cześć! Mateusz Audi A5 T8 '14r 1.8 Dąbrowa Górnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian2021 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Witam serdecznie wszystkich użytkowników Audi. Nazywam się Krystian i jestem posiadaczem Audi A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdm1 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Witam. Już wkrótce stanę się właścicielem A3 8p 1,9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezgrabowski Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Witam jestem tu nowy stałem się szczęśliwym posiadaczem audi a6c5 2.8 quattro mam nadzieję znajdę odpowiedzi na wszystkie pytania Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redik Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Czesc, jestem zainteresowany A8L D4 3.0 TDI. Poszukuje informacji na co warto zwrocic uwage przed zakupem oraz ile problemow moze byc i z jakimi elementami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianq Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Witam Wszystkich, Jestem Rafał, obecnie jeżdżę Audi A6 C5 Avant 2.4Q + tip, ale zastanawiam się nad przesiadką na coś innego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvodriver78 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Witam szanowne grono posiadaczy audi. Mam na imię Rafał, 2 miesiące temu kupiłem audi a4b6 2004r. Samochód pierowotnie miał służyć do dojazdu do pracy na terenie Niemiec ale sytuacja się nagle zmieniła i nadal pracuje w PL,a audi została ze mną ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil.001 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Dzień Dobry. Mam na imię Adrian. Po kilkunastu latach jeżdżenia autami z Japonii postanowiłem zaryzykować i przesiąść się do grupy VAGA. Od kilku dni jestem posiadaczem audi Q5 2.0 TFSI 2013. Czy to będzie dobra zmiana - zobaczymy. Liczę na wszelką pomoc w kwestii rozwiązywania problemów niemieckiej techniki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Nazywam się Hirek. Ostatnio zakupiłem audi Q7 z rocznika 2008 z silnikiem diesla 3,o . Nie posiadam żadnego doświadczenia w tym zakresie ale myslę , że z pomocą klubowiczów pójdzie mi lepiej zapoznać się z tym modelem i liczę na owocną współpracę. Serdecznie witam wszystkich klubowiczów Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozoll Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Witam klubowiczów. Mam na imię Darek. Byłem posiadaczem Audi 80, Audi A6 C5. W najbliższych dniach powinno do mnie przypłynąć zza wielkiej wody Audi A7 z 2013r, 3.0tfsi. Ruda Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1916 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Witam. Mam na imię Rafał. Od prawie roku posiadam Audi A4 b7 2.0 w benzynie z 2006. Jestem bardzo z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie.Jestem Rafał i posiadam AUDI A5/S5 2009 r.Pozdrawiam. Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Rafis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianST Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Witam, jestem Adrian. Audi A3 8P 2.0 TDI BKD 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmbasadorDNB Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Witam! Nazywam się Radek i jestem z Gdańska . Jeżdżę od 2 lat Audi A6 C7 z 2011 roku. Autko to 2.0 tdi 215km po czipie ze skrzynią multitronic z której jestem mega zadowolony. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzli.kielce Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Cześć Nazywam się Grzesiek, do tej pory jeździłem A6C6 ale właśnie przesiadam się na A8D4 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyx Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Witam Michał Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiczku Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Cześć, nazywam się Adrian, posiadam Audi A6 C6 2.4 pochodzę z woj. Lubuskie Gorzów Wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubaj_krystian Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Zawitałem do waszego grona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavkovic Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Witam.Nazywam się Sławek. Posiadam Audi A8 D2 4.2 Quatro z 1997 r. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrt128 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Hej wszystkim, Moje nowe - stare Q5 szuka towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YorGu Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Hej Kuba, aktualnie audi Q7 4L pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszz Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Witam. Jestem z województwa Mazowieckiego posiadam audi a6 c6 2005r 2.7 Tdi 180km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toffiko Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Cześć, Jestem Angelika, jeżdżę AUDI A5, dzięki za przyjęcie do grupy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy 111 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Witam wszystkich Jerzy z poznania jestem szczęśliwym posiadaczem audi a6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi