Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Witam . 

Nazywam się Michu. Audi A4 B5 1.8 ADR .

Opublikowano

Cześć. Jestem Jarek, w końcu zaczynam przygodę z A3.

Kupiłem A3 z 2008 roku 1.8T

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Cześć. Tu Tomek. Audi a6c6 Avant. Quatro.  Silnik 3.0 diesel

Edytowane przez Tomek1976
Poznanie sposobów rozwiązania różnych problemów z autem
Opublikowano

Witam, jestem Damian. Od niedawna jestem właścicielem audi a3 po lifcie. Jeśli ktoś byłby zainteresowany renowacją paneli środkowych w tych modelach to zapraszam do kontaktu :) pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Witam wszystkim audimaniaków, do których właśnie dołączyłem z Audi Q7 z 2007 r. z silniczkiem BAR.

Opublikowano

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Slawko15.Tomaszów Maz.Witam wszystkich klubowiczów.Od miesiąca jestem posiadaczem AudiQ5 .

Opublikowano

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Siema wszystkim

Opublikowano

Witam serdecznie, wszystkich miłośników i miłośniczki, oraz użytkowników Audiolek 

Opublikowano

Witam nazywam się Mateusz. 

Jeżdżę samochodem Audi A3 Sportback 2.0 TDI z 2008r. 

Mieszkam w Polsce. 

Opublikowano

Cześć, nazywam się Tomek

mam od kilku miesiecy Audi Q5 8R z 2012 roku, wersja z usa.

Opublikowano

Witam. 
Przymierzam się do A3 3.2 V6. 
Więc szukam informacji. 

Opublikowano

Cześć.
Zamierzam zostać posiadaczem Audi Q5. Na razie jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego egzemplarza. Mam nadzieję, że zakończy się ono sukcesem i będę miał powód, by tu zaglądać.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam ostatnio zakupiłam adi a4 i bardzo chciałabym posłuchać różnych opinii osób które użytkują samochody tej marki, dlatego tu jestem. 

Opublikowano

Witam wszystkich nazywam się Marcin

od kilku tygodni jeżdżę Audi Q5 2015 , 2 tdi 190 ps

Mieszkam woj lubelskie

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie nazywam się Andrzej i mieszkam w  Szczecinie . Posiadam paudi Q5 z 2013 roku z silnikiem 2.0 turbo (moja pierwsza turbina ) . Auto cudowne  i tyle w temacie . Pozdrawiam wszystkich klubowiczów 

Edytowane przez Janosik155