kropidło7 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Hej, Jestem Tomek z Krakowa i jeżdżę Audi A3 8P. Mam nadzieję, że będę mógł służyć pomocom innym i sam wiele wyniosę z tego forum Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko10 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Witam, Na imię mam Marek. Mieszkam w Wiśle. Obecnie jeżdżę rocznym Audi Q3, benzyna, automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeq12 Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Witam Paweł, poruszam się AUDI A3 8p 1.8 tfsi 2007r. Małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anpio Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Witam serdecznie, właśnie stałem się szczęśliwym właściwy ielem S7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi334 Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Witam Jestem Dominik:) Posiadam Audi Q5 8R 2.0TDI 170km 2009r Podkarpacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1imi Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Witam Jestem Michał Jeżdżę Audi Q5 2012 Podlaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubes Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Siemano Jestem Paweł i posiadam q5 ściągnięte z USA , do poskładania ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITQ3 Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Cześć. Mam na imię Piotr. Mieszkam w woj.łódzkim, właśnie dotarło do mnie Audi Q3 z 2014r idę się nacieszyć, a jutro czeka mnie rejestracja. Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozik93 Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Cześć wszystkim. W moim posiadaniu od 10 lat jest Audi A4 B5. Od dłuższego czasu nosze się z zakupem czegoś dużo nowszego. Liczę że na forum uzyskam pomoc przy wyborze modelu i konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daxx Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbobo Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Hejka. Jestem z Podlasia. Moje 2 Audi. Tym razem A4B6 1.8T sedan. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemek Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Cześć! Jestem Przemek i od niedawna jestem użytkownikiem Q5 FYB. Obecnie przebywam poza granicami kraju - chętnie dowiem się czegoś o tym samochodzie, bo choć Audi interesuję się od dawna to jest moja pierwsza Q5. Chętnie podzielę się również swoimi opiniami / przemyśleniami dotyczącymi tematu. pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalczyk Andrzej Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 W dniu 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azarro1 Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, mam na imię Stanisław i od niedawna jestem właścicielem Audi A-6 C7, mam nadzieję że na tym forum dowiem się więcej o moim nabytku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maresca53 Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Witam, Marek z tej strony. Posiadam A6C5 i A6C6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Witam. Jestem Krzysztof (NelsonPL) Moje Audi: A4 B8 1.8 TFSI (160KM) www.nelsonpl.vgh.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystek1237 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Witam nazywam się Krystian Jeżdżę Audi A3 8P 2.0TDI 2005r Oznaczenie silnika BMM 140KM ładnie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterd72 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Witam, nazywam sie Piotr . Od kilku lat jezdze z przyjemnoscia A6 , wczesniej dwie C5 ...obecnie przesiadłem sie na C6 quattro avant . Jestem z okolic Radomia , pozdrawiam wszystkich fanów Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_J Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Cześć nazywam się: Ryszard_J jestem ze Śląska no i jestem szczęśliwym posiadaczem Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz17 Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Witam Wszystkich. Niedługo mam nadzieję będę właścicielem Q3 Pozdrawiam wszystkich Serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo96 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Siemanko nazywam się Mateusz, posiadam Audi a4 b7 Avant, pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymkensNL Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Witam. Szymon z tej strony. Świeży na temat Audi ale mam nadzieje ze nadrobię na foru. Również planuje zakup Audi i liczę na dobre rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anda00 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 witam, jutro kupuję Audi Q7. szukam wszelkich informacji na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody102 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Witam, posiadam audi A6 C7 Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekmb Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów Nazywam się Mirek jestem właścicielem wcześniej A6 teraz q5 i ciekawią mnie systemy używane w Audi, dlatego chciałbym zgłębiać tematy z nimi związane, ponieważ są one owiane nitką tajemnicy znanych bardzo powierzchownie przez jakby się mogło wydawać super fachowców, Jestem programistą C++ oraz jezyków skryptowych bash perl itd. i wydaje mi się że skrypt np do odblokowanie zielonego menu to nic innego jak zmiana bitu danych w pewnym miejscu w ustawieniach i zrestartowanie systemu, tj uruchomienie go ponownie. A jak widać skrypt dla zwykłego Kowalskiego ma być jakąś czarną magią, za którą trzeba ....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi