KrystianQ7 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam . Nazywam się Krystian . jeżdżę audi Q7 3.0 Tdi. 2010 rok mieszkam w Warszawie . Mam nadzieje że będzie nas tu jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZEMBOs Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Witam wszystkich. Od tygodnia jestem posiadaczem A8 4.2. To jest moje pierwsze Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda. Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Witam, wcześniej jeździłam starym Audi A4 , potem mieliśmy chwilowo przerwe na inną markę i teraz na nowo właśnie stałam się posiadaczką Audi Q5 2010r. Mam nadzieje że będzie nam służyć równie dobrze jak poprzednia A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szular Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Witam Nazywam się Mateusz posiadam Audi A6 C5 98r Liczę na wsparcie grupy w różnych tematach zarówno jak i oferuje swoja wiedzę nabyta przy tym modelu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lylu2 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Witam, mam na imię Maciej. Lubuje się w marce Audi, sam posiadam model A3 8p, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawciol1986 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Część. Jestem Sławek z Tarnowskich Gór. Moje audi to A3. Silnik 1.6 mpi. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwodzicka Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Witam, od dwóch dni jestem szczęśliwa posiadaczką Audi Q3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian810 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Witam, nazywam się Krystian. Mieszkam w Poznaniu. Jeżdżę audi a6 c7. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cereberus Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Cześć, jestem Mikołaj, od roku jeżdżę Audi A6 C5 2.5 TDI z 2003 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobofrut Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Robert. Jeżdżę Audi A6C7 avant. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beast Body Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Witam wszystkich, Mam na imię Patryk a jezdze Audi a6 avant black edition 2018r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popolupo Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Witam wszystkich, Mam na imię Bartek, posiadam audi a3 8p 1.6 benzyna FSI Z 2003 roku. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWIZARDS Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Witam, kolegów Posiadam Audi A6 C7 w Benzynie, pasjonuje się tą marką od zawsze, służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawluczenko Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Witam wszystkich, jestem posiadaczem a6 c7 od paru lat, służę pomocą w chwilach kryzysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CURV15H0N Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Witam wszystkich, mam na imię Max i jestem posiadaczem Audi A3 8P 2.0 TDI BMM 170 KM z 2007 roku. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artchieas Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Witam. Jestem Artur. Właśnie kupiłem Audi Q3 2016. Pewnie będę dużo studiował tematy na tym forum, aby dowiedzieć sie więcej o tym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audicatomojadziewi.. Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Siema jestem Marcel bujam się apiąteczką 8T tiruriru pam pam Gdzie tu się klika zeby Dodac Cholerka Edytowane 2 Września 2021 przez Audicatomojadziewi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchomorek Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Witam Nazywam się Marek. Niedawno zakupilem Audi A3 2.0 disela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanbogdan Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Witam jestem Bogdan, mieszkam na podkarpaciu i od niedawna posiadam audi q5. Pozdrawiam wszystkich fanów audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBI_Q7 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich forumowiczow. Nazywam się Jakub i jeżdżę Q7. Miejscowość Lublin. Pozdrawiam i do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia123 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Witam nazywam się Asia przyłączam się do klubu ponieważ dostałam od męża na 15 rocznicę ślubu audi q5 i jako kobieta napewno często będę korzystać z pomocy .Bardzo dziękuję za przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeB Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Witam serdecznie, Dawid się kłania, właśnie stałem się posiadaczem a6c6 2.7 Quattro 2009. Mam nadzieję , że będę mógł skorzystać z waszej pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpilek77 Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Witam właśnie stałem się włascicielem , AUDI Q5 2.0TDI 177km z 2009r. Za pomocą forum chciał bym się dowiedzieć czegoś o tym aucie , mile widziana była by instrukcja obsługi po polsku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor85 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Dzień dobry nazywam się Robert jestem z województwa lubelskiego i od niedawna jeżdżę audi a3 1,8 benzyna z 1998 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob79 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Cześć, mam zamiar kupić w niedalekiej przyszłość A4 B9, liczę na to, że znajdę tu przydatne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi