Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry.

Na imię mam Krzysztof.

Ja wprawdzie nie mam Audi ale grzebie w A3 8p żony.

Opublikowano

Witam 

Mam audi a1 SLine i

problem ma  z lampa pozycyjna led lewa. Jeze i modul kupiony nowy mimo tego lampa nie dziala wlacza sie na chwile po czym gasnie. mial ktos podobny roroblem. Auto kupione po wypadku, czy jest to wina samej lampy czy mam szykac przyczyny gdzies inndziej. 

dziekuje za pomoc

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam ,

Mam na imię Rafał od 10lat jeżdżę audi A4B6 1.9Tdi

Opublikowano

Cześć, Michał z wawy. Dawno temu miałem Audi 80 z 1986 roku, aktualnie po 26 latach będę miał przyjemność (albo nie ;) powrotu do marki. 

Opublikowano

Witam mam na imie Mariusz posiadam audi A4 B8 Allroad 2011 2.0 tdi chip 200km 400nm mam audi 2.5 roku  przejechalem nim w 2.5 roku 100tys.km samochód idealny jak dla mnie..Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Witam,

właśnie zakupiłem swoje pierwsze Audi Q5. 

Jestem tutaj, bo chciałem się dowiedzieć coś więcej o swoim samochodzie.

Opublikowano

Witam, tu Bartek, jeżdżę Audi q5 z 2013 benzyna w manuału. Lokalizacja Warszawa. Autko mam od tygodnia

Opublikowano

Cześć,

Jestem Leszek i teraz jeżdżę Laguną II 3.0 V6. Jutro idę oglądać Audi Q5, które chcę kupić.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie. Zostałem posiadaczem Audi A3 1.8. Mam nadzieję że wspólnie wzbogacimy wiedzę na temat tego samochodu. Pozdrawiam.:siema:

Opublikowano

Cześć tu ZIBI. Mam Audi a4 b9. Mam nadzieję na wymianę informacji o motoryzacji Audi, a co się z tym wiąże na pogłębienie naszej wiedzy. Dziękuję