Kris Kros Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Czółko !!! Witam z Wrocławia, jeżdżę A3 8P 2008 1,8 TFSI i 80 B4 1995 AVANT 2.0 115PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oselka426 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Witam jestem Wiktor jezdze A3 8V 2016 polifft 1.4tfsi cod 150km czea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putler Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Witam wszystkich. Mam na imię Krzysztof . Właśnie zakupiłem audi a6 avant z 2021 roku . Pochodzę z trojmiasta , ale większość czasu spędzam w Holandii , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia3zielonagora Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Hej Mam na imię Marek. Jestem posiadaczem Audi A3 od roku. Jestem z Zielonej Góry Chętnie poznam ludzi z woj. lubuskiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timeroy Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Witam, Nazywam się Artur, jestem z Mazowsza przesiadłem się z Mazdy na A6c5 1.8t. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
religa Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Witam wszystkich klubowiczów serdecznie Obecnie q5 2017 Wcześniej 3xA6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a38lpl Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Witam mam na imię janusz jestem posiadaczem audia38l z Gdańska pozdrawiam wszystkich i dziekiuję za przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rauhwe1t Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Cześć wszystkim, pierwsze Audi w rodzinie, padło na Q5 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naster Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Witam, Jeżdzę Audi A6 C7 V6 allroad. Pozdradwiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek6280 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Cześć, Mam na imię Janusz, mieszkam na południu, w województwie małopolskim i jestem szczęśliwym posiadaczem q5 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9Sigma4 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Cześć! Mam na imię Mateusz, a moja „bestia” Aldona (A3/8V/2014 Diesel) Obecnie zamieszkuje w Anglii.. jak to zwykłem mówić, zobaczmy co tu sie wydarzy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceni Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Hej mam audi Q5 rok 2016 szukam ciekawych informacji Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg119 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Cześć Greg audi q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario733 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Witam q8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam na imie mam Remigiusz jeżdżę a3 13 rok zamierzam zmienić na Q5 Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez reniu12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzena Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich mam na imię Marzena tydzień temu kupiłam audi Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajus1965 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Dzień dobry, mam na imię Piotr i jestem nowym użytkownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardbeg Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 hejka witam uzytkowników Q5-ek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juriilbn Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Siemanko tu Emil jeżdżę a6 c5 2.4 quattro w manualu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrazek Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Siema wszystkim jestem posiadaczem b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszmmmm Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam wszystkich użytkowników audi Mam na imię Mariusz . Po wielu latach czas na zmianę marki z bmw.... na AUDI od teraz jestem szczęśliwym posiadaczem A7 3.0 tfsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofsz Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam, Jestem posiadaczem audi Q5 pozdrawiam wszystkich grupowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebas1989 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam Sebastian posiadam audi a4b8 z 2008 roku 2.0 disel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHDY01 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 witam jestem tomek, mam audi a4 b8 08r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebG Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Cześć Wszystkim. Sebastian. Audi A4 B7 Avant 2.0 Multitronic 2006. Milo wstąpić w Wasze szeregi. Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi