AlveR Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam, nazywam się Kacper, pochodzę z Ostrołęki. Obecnie mieszkam w Niemczech. Przerzuciłem się z Forda Focusa na Audi A4 B9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisek Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 witam wszystkich uzytkowników audi mój nowy nabytek to audiQ5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate0613 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Witam nazywam się Mateusz Jeżdżę Audi A6 C7 od miesiąca Aktualnie przebywam za granicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełddd Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszds Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Witam wszystkich, Jestem posiadaczem Q5 40TDI '22 Mieszkam w Gdańsku. Dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki74 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Witam. Nazywam się Ryszard. Pochodzę z woj. podlaskiego. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 i już wiem że to jest to :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateka212 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Siemanko tu Mateusz, i śmigam A3 8p W Sportbacku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Witam wszystkich. Po udanym zakupie kilka lat temu z forum A6 klub mojej C6'tki loguje się na forach tematycznych w poszukiwaniu a4 a3 dla potomka. Może od się ponownie trafić na coś dobrego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasso_ Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Witam wszystkich, posiadam Audi A3 8P sportback 2.0 tdi 170km. Mam kilka zapytań co do tego modelu, mam nadzieję, że uda mi się je rozwiać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henry 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Nazywam sie Henryk, do chwili obecnej jeździłem różnymi markami ale w przyszłym tygodniu odbieram pierwsze a6c8 dlatego postanowiłem dołączyć do klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanas Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 dzien dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki43 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Yolo yolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1961 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Cześć ma na imię Jarek Kupiłem właśnie Audi A5 2013 Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu79 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Witam mam na imię Marcin od dzisiaj jestem posiadaczem A4 B9 kombi z 2016 2.0 190 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PetroK Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Witam, jestem nowym posiadaczem Q5 2.0TDI 190 KM.. mam nadzieję, że mnie nie rozczaruje. Jestem z zachodniej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joseph Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich jestem nowym forumowiczem od kilku lat mam audi a6c5 quatro z silnikiem 2,8 b+g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berestos98 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Cześć, Z tej strony Kuba, jeżdżę audi a7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek32171 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Witam jestem Wojtek od niedawna posiadam A4B8 2.0TDI 170km jestem z dolnośląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablossW Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Witam wszystkich naimie mam Paweł od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 C6 2.0 TDI Avant,mam nadzieje że to forum wzbogaci moją wiedze i może pomoge komuś w Jego problemach. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbapoz Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Witam wszystkich klubowiczów qbapoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbik Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Witam wszystkich obecnych i przyszłych użytkowników czterech magicznych kółek z Ingolstadt. Z tej strony Michał. Do tej pory wszystkie moje auta wywodziły się z tej stajni. Życzę WAM szerokiej drogi z kierownicą ulubionego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gapinski Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Jeszcze raz Witam wszystkich miłośników i użytkowników marki Audi , mam na imię Andrzej nie reprezentuje starsze pokolenie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukxxx Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Mam na imię Łukasz, jestem bardzo bliski zakupu Q7 w dieslu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwidi Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Witam forumowiczów od kilku miesięcy jestem posiadaczem Audi q5 2018, benzyna 2.0 mam nadzieję na konstruktywną pomoc i cenne wskazówki od innych doświadczonych użytkowników tego modelu, oczywiście jeżeli będę miał wiedzę w tym zakresie również się podzielę swoimi spostrzeżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaczek Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Witam posiadam Q5 2014 STRONIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi