longer93 Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Cześć, jestem Robert obecnie posiadam Audi A4 B8 1,8 TFSI 160KM z 2008 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter75r Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Cześć tu Piter jestem z Wałbrzycha, fura to AUDI A4 B9 2018 r 2,0 benzyna, mam od kilku dni , poprzednia B6, także spora przesiadka, hehe , kosmos !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeG Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ldsone071 Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Witam wszystkich forumowiczow! Name: Piotr Car: 2014 Audi Q5 8R, 2.0 TDI Quattro Przygotowuje się na zimowe rewolucje z kilkoma projektami retrofitow do mojej Q5ki. W tym tez celu przyłączam się do klubaudi.pl w celach dedukowania się w niektórych tematach, oraz podzielenia się swoimi 'osiągnięciami'. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELNUNO8 Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Cześć wszystkim, nazywam się Paweł i wchodzę dopiero do świata Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek115 Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekM Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Witam Wszystkich! Co prawda nie audi, ale grupa VAG, trochę podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiujasiu11 Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Witam, jestem Piotr, kupiłem Q5 właśnie, więc zamierzam się nią cieszyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKers Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Witam witam i o drogę pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawlo89 Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Czesc, mam na imie Mateusz i jestem posiadaczem Audi A3 Saloon 1.4 TFSI 150hp Sport (2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiczka_ Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Witam, posiadam audi a3 2.0 TDI 140 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry gw Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Witam ! Nazywam się Jerzy, jestem z Lubuskiego. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A7 Sportback 2.0 245 km 2020 Wpadłem na forum żeby dowiedzieć się ciekawostek na temat mojego modelu. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandalfik Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Witajcie jestem Maciej z wielkopolski aktualnie audi A4b6 w 1.8t po kilku zmianach oraz Audi Q5 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinTcV Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Witam. Jestem nowy na forum. Od lipca jeżdżę Audi A4 B7 1.9tdi BRB. Pochodzę z okolic 3-miasta, a dokładniej z Tczewa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatraax Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Witam, jestem Dominik, pochodzę z podkarpackiego i od dwóch lat jeżdżę Audi Q5 8r 2012 w 2.0 tfsi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi1976 Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Witam serdecznie, jestem Zibi. Od 4 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C8 2019r. Mieszkam w województwie zachodniopomorskim. Przez ostatnie 15 lat jeździłem Citroenem C4 ale to zawsze Audi było moim marzeniem. Jest mi niezmiernie miło dołączyć do tak zacnego grona. Pozdrawiam Zibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian.osinski87 Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Witam, Jestem Krystian, pochodzę z mazowieckiego, jeżdżę audi Q7 3.0 tfsi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lwica Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Cześć jestem Karina pochodze z dolnoslaskiego. Mam audi a6c7 i a6c8.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaladin Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Witam, z tej strony Mateusz. Świeży nabywca Audi Q5 TDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi78 Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Dzień dobry, planuję zakup audi a4 b9 avant i dlatego tu jestem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nur3k Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 cześć jestem Szymon i posiadam audi a6 c6 3.2 fsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShowTime Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Cześć, witam. Posiadam Audi A4 B7 super autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bert55 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Witam wszystkim, miło mi dołączyć do zacnego forum. moje autko to A3 8P 1.2 2012. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc_ko Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Cześć Marcin z Wrocławia. Od listopada będzie A4 B9 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi