Axel3333 Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Witam z Polski Audi Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekadm Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem Tomasz mieszkam w Orzyszu jeżdżę A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pereska Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Witam forumowiczów i użytkowników AUDI Nazywam się Mateusz , Audi Q5 2.0tfsi 252km śmiga w Puławach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrek Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batek Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Witam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackbox321 Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Witam nazywam Krystian od miesiaca jezdze audi a3 8p 1.8tfsi quattro Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur925 Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Witam jestem Artur jeżdżę Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom77 Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Witam, A38Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejana 2 Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Witam i pozdrawiam wszystkich fanów Audi.Mam na imie Andrzej,jestem z Kielc.Właśnie kupiłem Audi Q3 1.4benz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo13 Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Witam Serdecznie Klubowiczów jak i fanów marki Audi. Posiadam A4 B8 2.0 tfsi stronic quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuzo Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Witam z Danii Mam na imię Bartek, jeżdżę Audi A6 C7 2,0 diesel 190hp, 2016r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol.83 Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Witam wszystkich bardzo serdecznie , jestem Sebastian , pochodzę z Wąbrzeźna obecnie mieszkam we Francji .Moje auto to Audi Q5 2.0 tfsi 2011r . Oczywiście to nie moje pierwsze Audi . Zaczynałem od 80 dalej a4 b5 , a4 b6 , a4 b7 i teraz kolej na Q5 . Wszystko było w benzynie z dodatkiem gazu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_7 Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Witam jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B9 z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_darek_ Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Witam Jestem Darek Jeszcze nie mam swojego Audi, ale w krótce planuję zakup Q5. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peetereczek Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Cześć, tylko co kupiłem Audi A5 F5 i jestem z Augustowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabba Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Cześć! Grzegorz z Krakowa jeżdżę audi a4 b9 2.0 benzyna black. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokoro Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Mam na imię Darek posiadam AUDI Q5 2014r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz82 Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Witam, jestem użytkownikiem audi Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1szymon4 Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Cześć, mam na imię Szymon i na co dzień jeżdżę A6 C7 z silnikiem 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek24072010 Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Cześć, Jestem Przemek. Dopiero zaczynam przygodę z moim pierwszym Audi Q5 Quatro 2010 r. Szukam instrukcji obsługi po polsku... Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelinnno Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Witam Nazywam się Marcel, jeszcze nie posiadam swojego audi lecz szukam właśnie ładnej A3. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmt63 Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Cześć. Jestem Marek. Jeżdżę Audi od 3 miesięcy. Pochodzę z Krakowa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrisonNeo Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Cześć, Jestem Grzegorz, Jeżdzę Audi A6 c8 w hybrydzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loko666 Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Cześć. Mam na imię Łukasz, jeżdżę Audi A3 8P rok prod 2010. 2.0 TDI 170 KM. Mam nadzieję, że dowiem się tutaj więcej na temat problemów dotyczących eksploatacji mojego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blancik420 Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Witam, nazywam się Patryk, śmigam a5 3.0 v6 Śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi