lazik623 Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 witam Właśnie rozpoczynam przygodę z A4 B9. Mieszkam w Świnoujściu, myślę że nie zwiodę się na marce Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu08 Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Cześć. A3 8v. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aakksj Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Siema naywam sie Olek jezdze s3 8y pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki2z Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Witam od kilku miesięcy posiadam A4B9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek krawczycki Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej K Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Dzień dobry. Jestem świeżym posiadaczem AUDI A3 SPORTBACK E-TRON 1.4T PREMIUM HATCHBACK 4 DR 2018 1.4L I4 F DOHC 16V HYBRID. Chciałbym móc skorzystać z wiedzy forumowiczów. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał A4B5 Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Witam wszystkich. Dzięki za przyjęcie do klubu. Audi a4b5 ale jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasaty Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Witam, Mam na imię Marek. Do tej pory jeździłem tylko japońskimi samochodami. Czekam na odbiór Audi - pierwszego niejapońskiego samochodu. Mam nadzieję, że ze zmiany będę zadowolony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1974 Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Cześć, jestem Marek jeżdżę Audi A4B9 po Trójmieście. Jestem fanem Audi już od kilku lat , wcześniej miałem Audi A4B8. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7qps Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturpe Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Cześć, jestem Artur. Mieszkam pod Wrocławiem. Wczoraj stałem się posiadaczem, dosyć nagle i z potrzeby chwili, Audi A6 C5. Z komisu więc bez instrukcji. A to moje pierwsze audi :) Natomiast komfort jazdy jest jak żaden w dotychczasowych moich samochodach. WITAM was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gego88 Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Witam, mam na imię Grzegorz. Obecnie zmieniłem audi Q7 2013 r. na audi Q5 2021. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek 771 Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirycik Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Cześć, Pawel z tej strony, jeżdżę audi Q5 2021 rok 2,0 benzyna. Licze ze forum będzie pomocne w lepszym poznaniu samochodu.. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byczu Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Witam klubowiczów Moja zabawka to a6 c7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mszoka Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A7c8. Mam nadzieję uzyskać porad i wymienić wiele doświadczeń a tym forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr14 Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Dzień dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palusik Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Witam szanowne grono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trebor Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Witam wszystkich. Właśnie zaczynam przygodę z AUDI. Audi A4 Sedan 2021 rok 35 TFSI S tronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon321 Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Witam z Polski posiadam a3 8p bardzo fajny samochód pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atram Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Witam, jestem od niedawna posiadaczem Audi A7 (rocznik 2019), mam nadzieję, że znajdę tu wiele przydatnych informacji związanych z tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur1975 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Kupiłem c7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harus Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Witam wszystkich jako nowy członek forum , na pewno będę potrzebował waszych rad i podpowiedzi podczas eksploatacji swojego Q5 . Na ta chwile pozdrawiam , Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oso Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Witam Szanowne Koleżanki i Kolegów, Mam przyjemność od niedawna zasiadać za kierownicą Q5, więc zapewne bedę na początek czerpał wiedzę z forum;). Pozdrawiam z okolic Wrocławia! Szerokiej i bezpiecznej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin79 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Witam wszystkich. Mam na imię Marcin, mieszkam w Kaliszu i jestem posiadaczem Audi Q7 3.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi