Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na imię mam Piotrek jestem z pomorskiego. Od dzisiaj będę dumnym posiadaczem q5. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, 

Jestem Michał i jeżdżę VW Polo z 2018 roku, w wersji highline :)

pozdrawiam wszystkich maniaków grupy VAGa :)

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów jestem użytkownikiem Audi A5/1.8 170KM/2014

Opublikowano

witam jestem Seba a moje autko to audi a6 c8 jeżdże od niedawna. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych

Opublikowano

Witam. Mam na imię Andrzej. Jestem nowym posiadaczem Audi A3 8V z roku 2014, silnik 1,4 TFSI. Chciałbym dołożyć parę dodatków do tego auta (kamerę cofania) i mam z tym problem (straszne koszty i dziwne milczenie znanych mi mechaników). Może na tym forum coś się dowiem konkretnego. Mieszkam w okolicach Wrocławia. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Aleksander mieszkam w Kielcach i wożę się na codzień a7 MY 2016 3.0 TFSI i kocham je.

Ogólnie marka jest super.

Opublikowano

Witam!

Nazywam się Natalia, mam Audi Q7 4L. Mam trochę pytań i fajnie że jest takie miejsce gdzie można znaleźć odpowiedz.

Opublikowano

witam wszystkich użytkowników 

od niedawna jestem nowym użytkownikiem Audi q3 2016r. jest to mój powrót do marki po 15 latach. Poprzednio użytkowałem A4 2000r i byłem bardzo zadowolony z tego pojazdu, oczekuję wspólnych wymian informacji oraz dyskusji na tematy związane z tą marką.

Pozdrawiam wszystkich uczestników.

Opublikowano

Cześć, 

Jestem Karol. 

Jeżdżę audi a4 b7 1.9 tdi rok 2008. 

Od miesiąca również Audi q5 2.0 tdi z 2013.

Opublikowano

Siemanko, nazywam się Edek. Jestem świeżym kierowcą od 8 miesięcy. Zakupiłem właśnie audi A3 i mam parę pytań co do tego tematu. Mam nadzieję że uzyskam tutaj potrzebne informacje. 
pozdrawiam