nwiew Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Witam moje imię Wiesiek mam zamiar zakupić Audi q 3 i chciałbym zapoznać się z tym samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rouse Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Siema! Jestem fanatykiem Audi.. Kocham każde Audi i nigdy, przenigdy nie kupię auta, jeśli nie będzie ono pochodziło z Ingolstadt Only Audi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robjuk Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Witam, jestem Robert. Nie mam audi ale członek rodziny ma problem z Q5 2018 i potrzebna jest polska instrukcja którą tu ktoś chomikuje ale potrzebuję zaaprobowanego konta by ją pobrać, a nigdzie indziej jakoś nie mogę takiej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybson Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Witam wszystkich! Nazywam się Jakub i właśnie zastanawiam się na zakupem Audi a4 avant - mam nadzieję, że w końcu znajdę swoje wymarzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekjess Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Witam. Na imię mam Jarek .Posiadam Audi A6C8 rocznik 2023. Lokalizacja Szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddwwaa Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 witam wszystkich, od kilku dni jestem posiadaczem q3 2018. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł19tdi Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Cześć. Jestem Paweł Posiadam audi A4 b7 2.0 tfsi i od niedawna a3 8L 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Wujek Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Witam, Andrzej z tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKK1980 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Witam tu turbo krzysztof z, usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eko Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
critiv Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Siema, jestem Piotrek i jako pierwsze auto wybrałem Audi A3 8P - mam nadzieję że się na nim nie przejadę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartgier Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Witam. Mam na imię Bartek i posiadam audi q3 . Pochodzę z Krosna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczas Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Witam serdecznie posiadaczy Audi. Od miesiąca użytkuje A4 B8 Avant polift 2.0 tdi seria 150, obecnie 190KM/400Nm. Wcześniej przed B8 miałem b6 Avf przez 9 lat. Pozdrawiam z Darłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonikaGol Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a5 2018r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo72 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Witam wszystkich. Od niedawna stałem się właścicielem Audi Q5 45 TFSI 2019. Szukam instrukcji w języku polskim oraz praktycznych porad i spostrzeżeń odnośnie tego modelu. Mieszkam w kujawsko-pomorskim. Życzę Wszystkiego Dobrego w przyszłym roku i miłego użytkowania swoich pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Witam jestem z lubelskiego, jakies pół roku temu przesiadłem sie z Audi A6 C6 na Audi Q5 z 2015r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp2ebg Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Witam z tej strony Bogdan pozdrawiam klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czawadka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek170968 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 WITAM wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dabti Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Witam Witam. A3 8P 1.9tdi 2005. Czas zaopiekować się nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppiasecki Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Witam Dziekuje za przyjecie do klubu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piochu Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Jeżdżę od 3lat audi Q5 2.0TFSI i jest to moje drugie audi po C5 1.8t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Hal Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Krzysztof. Zakupiłem Audi A4 B9 avant diesel 190KM Quattro przebieg 71,500km 2018. Chciałbym nabyć tu informacje na temat eksploatacji. Pozdrawiam wszystkich< Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrk Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Witam, mam na imie Marek, kupiłem Audi Q5 2020, 2.0 benzyna, mam nadzieje ze będzie się sprawdzało tak jak wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meches Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Witam, Mam na imię Andrzej, jestem z Krakowa. Kilka dni temu zakupiłem SQ5 3.0 TFSI FY 2017 rok. Jestem tutaj ponieważ to moje pierwsze audi i mogę mieć szereg pytań do tyczących w/w samochodu. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi