Yarro13 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Hej. Witam wszystkich. Kupiłem Audi Q5 ze stanów i dołączam żeby poszerzyć wiedzę na temat auta. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicon81 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Cześć Nazywam się Paweł, zostałem posiadaczem Audi Q5, mam nadzieję że znajdę tu dużo informacji o tym aucie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzzo2004 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Witam, Nazywam się Marcin / Gonzzo2004 kupiłem Audi A4 i będę miał wiele pytań. a przy okazji Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwodz Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Kupiłem Audi ze stanów i dołączam żeby poszerzyć wiedzę na temat auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matekk82 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Witam nazywam Mateusz Posiadam Audi A3 8P w dieslu ale chcę je wymienić w niedługim czasie na jakiegoś suv (myślę o Audi Q3) Pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi Vorsprung Durch Technik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubenciusz Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Cześć wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrk757 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Cześć wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregGr Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Witam wszystkich. Jestem nowym posiadaczem Q5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek S Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Cześć jestem Włodek za 2 tygodnie stanę się właścicielem Audi Q5. Poszukuje instrukcji obsługi w języku polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jennajameson Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Cześć, Krzychu z tej strony. S8 D2 '99, Irish Green Pearl Wpisałem się, bo szukam m.in. polskiej instrukcji. Mam po szwedzku i rusku :)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Kowalczyk Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morff Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingraider Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Dzień dobry, a ja posiadam c7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kur2 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Witam. Jeszcze nie posiadam, ale już zaliczkowałem a6 c8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T00M Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Cześć, A6 C5 4.2l, 2000r. Stara kolba ale cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quando 13 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): powitalnego Witam, mam na imię Janusz , od niedawna jeżdżę audi A3 8p z 2010 Mieszk w Bieruniu woj.Slaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpa2 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Witam, nazywam się Kacper. Od trzech lat jeźdżę Audi Q7 3.0tfsi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambosz12 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Hiii Byczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArWi Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Witam wszystkich.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.sz.steram Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia WItam. Mam na imię Łukasz. Użytkuje AUDI A3 Sportback TFSIE rok 2023. Pochodzę z Ostrowa Wielkopolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuszSten Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Witam użytkowników i dziękuje za przyjęcie do grona. Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubu98 Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia cześć wszystkim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotom Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, mam na imię Tomek, jeżdzę AUDI A3 sportback z 2015 roku. Jestem z Bochni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandol Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Hej jestem Łukasz i stalem się szczęśliwym posiadaczem audi A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumek Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Cześć. Mam na imie Maciek od niedawan właściciel Q5 z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi