Yarro13 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 Hej. Witam wszystkich. Kupiłem Audi Q5 ze stanów i dołączam żeby poszerzyć wiedzę na temat auta. Pozdro Cytuj
Nicon81 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 Cześć Nazywam się Paweł, zostałem posiadaczem Audi Q5, mam nadzieję że znajdę tu dużo informacji o tym aucie Pozdrawiam Cytuj
Gonzzo2004 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 Witam, Nazywam się Marcin / Gonzzo2004 kupiłem Audi A4 i będę miał wiele pytań. a przy okazji Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku pozdrawiam Cytuj
marcinwodz Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 Kupiłem Audi ze stanów i dołączam żeby poszerzyć wiedzę na temat auta. Cytuj
Matekk82 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 Witam nazywam Mateusz Posiadam Audi A3 8P w dieslu ale chcę je wymienić w niedługim czasie na jakiegoś suv (myślę o Audi Q3) Pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi Vorsprung Durch Technik Cytuj
GregGr Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia Witam wszystkich. Jestem nowym posiadaczem Q5. Pozdrawiam Cytuj
Włodek S Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Cześć jestem Włodek za 2 tygodnie stanę się właścicielem Audi Q5. Poszukuje instrukcji obsługi w języku polskim. Cytuj
jennajameson Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Cześć, Krzychu z tej strony. S8 D2 '99, Irish Green Pearl Wpisałem się, bo szukam m.in. polskiej instrukcji. Mam po szwedzku i rusku :)... Cytuj
kur2 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia Witam. Jeszcze nie posiadam, ale już zaliczkowałem a6 c8 Cytuj
T00M Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia Cześć, A6 C5 4.2l, 2000r. Stara kolba ale cieszy. Cytuj
Quando 13 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): powitalnego Witam, mam na imię Janusz , od niedawna jeżdżę audi A3 8p z 2010 Mieszk w Bieruniu woj.Slaskie Cytuj
Kacpa2 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia Witam, nazywam się Kacper. Od trzech lat jeźdżę Audi Q7 3.0tfsi. Pozdrawiam Cytuj
lukasz.sz.steram Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia WItam. Mam na imię Łukasz. Użytkuje AUDI A3 Sportback TFSIE rok 2023. Pochodzę z Ostrowa Wielkopolskiego Cytuj
ArkadiuszSten Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Witam użytkowników i dziękuje za przyjęcie do grona. Arek Cytuj
slotom Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, mam na imię Tomek, jeżdzę AUDI A3 sportback z 2015 roku. Jestem z Bochni. Cytuj
brandol Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Hej jestem Łukasz i stalem się szczęśliwym posiadaczem audi A4 Cytuj
bumek Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Cześć. Mam na imie Maciek od niedawan właściciel Q5 z USA. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi