rafu_m Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glackkoteu Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Od miesiąca jestem dumnym posiadaczem Audi Q5 2015r. 2.0 diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej85 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia witam mam na imię Maciej, właśnie zakupiłem audi A3 8Y 2.0 diesel w sedanie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkling Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Post powitalny. Właśnie wypożyczyłem A4 z wypożyczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal102 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Witam. Jestem Rafał. W końcu doczekałem się Audi Q5 i czas zaczerpnąć więcej informacji na temat owego samochodu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaleba Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Cześć, u mnie jako drugie auto w rodzinie pojawiło się z końcem roku A6 C8 40TDI prosto z salonu. Pozdrawiam użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjola Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Witam, rozglądam się za Audi Q3 (2017 - 2018). Chętnie poczytam Wasze wrażenia z użytkowania. Pozdrawiam, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3Bogna Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Cześć, mam na imię Bożena Od miesiąca jestem posiadaczką Audi A3 e-tron 2018 Pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DasNiko Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Witam. Interesuję się motoryzacją, Audi to raczej nie jest moja bajka, ale mimo zamiłowania do jednej marki, lubię zaglądać, co tam słychać w motoryzacji z innych krajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyrkus Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Witam Audi od 9 lat ... aktualnie A4 B9 kombi ProLine Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemingo24 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Witam wszystkich forumowiczow. Dolaczam do grupy bo stalem sie szczesliwym posiadaczem mojej pierwszej Audiczki A6C6. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zodzak Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Witam, Nazywam się Marcin i od niedawna posiadam Q7 z 2009 roku. Pozdrawiam wszystkich grupowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaremakk Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Cześć wiara! Krzysiek z Audi A3 8V. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dooreek Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Cześć wszystkim, nazywam się Dorian, jeżdżę A3 8Y, mieszkam w województwie Śląskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylant696 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Siema wszystkim Mateusz z tej strony! Na codzien jezdze mercedesem w211. Czas na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3l Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Witam ponownie. Mialem przerwe na forum po A4. W przyszlym miesiacu odpierm Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audixi Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Witam Było a6 c6 teraz q5 fy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Witam, Audi a3 8p Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krosno2024 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Witam, od wczoraj posiadacz Audi Q5 2010r 2.0 TD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekaudia3 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Witam Posiadam Audi A3 sedan 2017 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markez26 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Witam Posiadam Audi a6c7 avant 2014r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch85 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Witam. Jestem nowym posiadaczem audi Q8 tfsi e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gana23 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werpiw18 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Witam, Nazywam się Weronika i posiadam audi a5 8T. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławko Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Witam nazywam Slawo od roku jezdze audi A7C8 Pochodze z Opola pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi