anumaga Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Witam. Jestem z Poznania i obecnie w zastępstwie jeżdżę audi A6 C8 u potrzebuje instrukcji obsługi do niego serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1998 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Dzień dobry Jestem nowy na forum Jestem miłośnikiem auta a4 b6 kombi tylko i b7 oraz a6 c6 i chciałbym poznać trochę samochody na większą skalę? Dziękuję za dodanie do grupy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemonBuczo Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Siem a6 2.4 benzyna pierwsze audi dzień pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombek Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Witam, mam na imię Jacek i wlasnie zakupilem Audi A5 sportback 1.8 z 2015 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkamell Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Kamil wro A4 b9 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raftol Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Witam wszystkich serdecznie. Jestem Rafał i jestem posiadaczem Audi A6 C5 2000r. 2.8 Quatro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar Krupa Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Witam! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Jeżdżę Audi A4 B9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Brodowski Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Witam wszystkich mam na imię Robert. Jestem od dwóch dni właścicielem A3 i tak szczerze mówiąc wolę mieć kontakt z ludźmi którzy wiedzą o zaletach tej materii dużo więcej niż ja. Tak na wszelki wypadek. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helenka Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Witam jeżdżących samochodami Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4kinga4 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Cześć, jeździłam A4, teraz jeżdżę Q3. Mam nadzieję, że będzie to miła podróż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damzach Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Cześć nazywam się Damian jestem od 15 lat szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant 2.0 TDI i od miesiąca Audi Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marczuss_garage Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Cześć jestem Wiktor. Od jakiegoś czasu jeżdżę A3 8Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha1980 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! witam wszystkich obecnie audi a3 8p 2,0 TDI PD pochodzę z Lubina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Pilat Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Witam wszystkich. Arkadiusz jestem. Pacjent audi a3 1.4 tfsi 2014r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remus69 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Cześć pod niedawna jestem posiadaczem Audi Q3 Sportback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizbi Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Witam, Jestem Grzesiek od ponad roku jeżdżę a4b8 wcześniej b7 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal212121 Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Witam wszystkich nazywam się Rafał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianczyk Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Powitać, Kulam się A3 z 2019 Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trepek Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Witam wszystkich użytkowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario1971 Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Witam nazywam się Dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inline Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Witam wszystkich, jestem Oliver i mam 19 lat. Od niedawna zacząłem swoją podróż pierwszą furką, moją A3 8p Sportback z silnikiem 2.0tfsi oraz napędem quattro. Nie myślałem że kupię Audiczke i to jeszcze A3 jako pierwsze auto ale jestem z niej bardzo zadowolony i gdy bym mógł się jeszcze raz zdecydować na pierwsze auto napewno bym ją znowu wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selim Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia cześć , jestem Paweł. Od kilku lat mam A4 B8, a od roku również A3 8V. Jestem fanem marki audi i w A4 B8 dokonałem wielu modów przy pomocy forum a4( keyless, lusterka fotochrom, podświetlane klamki, HB asystent, carplay, kamera cofania itp) zapisując się do tego forum mam nadzieję, że równie sprawnie dokonam kilku moderniazacji w a3 8v. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinM91 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Siema, Jestem Marcin z Katowic i czekam na nową A4 - ma do mnie trafić w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONRADJ Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia witam nazywam się Konrad. Audi Q 5 TDI quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki9731 Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Witam nazywam Luka od roku jezdze audi Q5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi