Filip5 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Witam, nazywam się Filip i właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A5 Sportback z 2018 roku. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aufekt Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Witam wszystkich kochajacych cztery połączone kółka. Od niedawna jestem posiadaczem Audi Q5 40TDI quattro z 2019r. silnik 190ps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnievko94 Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Witam, Kupiłem AUDI Q5 R8. Dziękuję za przyjęcie do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturjerzy Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Cześć; Artur z Pszczyny; Posiadam kilka aut marki Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzi Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Witam wszystkich. Pochodzę z podkarpacia. Obecnie jeżdżę audi A6 C5 oraz Q5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1521 Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Witam jestem Tomek posiadam audi q3 pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tableta1 Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego witam mam na imię krzysztof od kilku dni jestesmy z bratem posiadaczami audi a6c6 2.0tdi mamy nadzieje ze na długo pozdrawiam wszystkie forumowniczki i forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas1 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Witam. Grzegorz. Q5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldomino94 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Cześć wszystkim Mam na imię Dominik Moja przygoda z Audi zaczęła się w 2019 roku wraz zakupem AUDI A4 B8. Niedawno przesiadłem się do AUDI A5 F5 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcnprokop Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Marcin Audi a3 8v sedan przedlift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo7 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Dzień dobry Nazywam się Wojtek Przymierzam się do zakupu Q5 i szukam informacji o tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arson Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem Arek ,uwielbiam motoryzację właśnie zakupiłem audi Q5 2.0 252 konie ,jestem z miejscowości Łaskarzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centek Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Cześć, od teraz Q5 a małżonka Q3 tak że rodzina Audi Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druciax Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Cześć, Nie jestem jeszcze posiadaczem audi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrr8 Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego hej, jestem łukasz i mam audi a3 8V. Pozdro wariaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms3 Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Witam z holandii Nazywam sie Tomek mieszkam w holandii posiadam s3 z 2014 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielw Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Hej,kupiłem dziś Q5 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_614 Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Dobry wieczór, od niedawna jestem posiadaczem Audi A3 8P, pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlena77 Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Cześć, właśnie stałam się właścicielem Audi Q5 2014r, jestem zachwycona jazdą. Samochód płynie po drodze.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frog_90 Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Siemanko, dopiero planuje zakup Audi Q3 2.0 tfsi. Jak się cel zostanie osiągnięty napisze coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda lena Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Witam wszystkich.Jestem Magda i właśnie stałam się szczęśliwą posiadaczką Audi A4 Avant TFSI 2.0 190KM z 2019 roku. Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atwar Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Dobry wieczór, mam na imię Krzysztof, w czwartek odbieram A3 z salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac10 Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Jacek, lat 60, wkrótce odbieram swoje pierwsze Audi. Witam wszystkich i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszkin Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Witam jestem Damian i w najbliższym czasie planuje kupić Audi a4 b9. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrei Marius Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Hello, my name is Andrei. I currently have an beautiful Audi A5 coupe 2009 ,and living in Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi