Juri102 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Witam, mam na imię Robert. Zakupiłem właśnie czarną A4 B9 Pełny S Line. 2020 rok. w końcu mam to, czego szukałem :). Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin32 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Cześć, jestem Marcin. mam Audi A4 B9 Allroad 2018r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozek Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Witam, Marcin ze Skierniewic od niedawna stałem się posiadaczem audi a4 b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinsss Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Witam wszystkich. Mam na imię Marcin. Ostatnio zminilm samochód i wybór padł na audi a4b6 1.9 TDI quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderQ5 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Cześć wszystkim, tutaj Tomek z Warszawy. Właśnie nabyłem Q5 40 TFSI i dołączam do grona posiadaczy Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_rze Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Cześć. jestem Michał z Rzeszowa - od wczoraj szczęśliwy posiadacz Audi Q3 2.0 TDI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek70 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Witam. Mam na imię Jan. Od niedawna jestem posiadaczem audi q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam92 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Witam. Jestem Adam. Niedawno kupiłem audi q5 8R w TDI. Jestem z woj. Małopolskiego a pracuje w AT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejka 86 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Witam serdecznie. Posiadam Audi a3 8p. Oraz a3 8v. Miłego dnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujeczek333 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Witam wszystkich właśnie się zalogowałem i chciałbym się przywitać Nazywam się Kamil mam Audi A4B5 z 99 roku 1.8T. Jezdze audiczka juz 10 lat jestembz niej zadowolony.Pochodzę z województwa Lubelskiego. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiacynt Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Cześć wszystkim. Rafał z tej strony. Niedawno zakupione / Audi A6 / C8 / Avant ( advanced - nie wiem co to oznacza ) / 40 TDI / 204 KM / 2020 / quattro / Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asmodeus Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Witam A6 c5 2.8 v6 quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futroatakuje Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek1958 Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Witam wszystkich na grupie. Jestem Jacek, jeżdżę Audi Q3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didżej Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Cześć wszystkim miło mi będzie gościć na forum Jestem posiadaczem A4 Allroad B9 przedlift Pozdrawiam całe forum Didżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dami100 Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Witam wszystkich posiadaczy Audi. Jestem użytkownikiem Audi A4 B7 1.9 TDI 116km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati960216 Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Witam. Nazywam sie Mateusz jeżdżę audi a4 b8. Jestem z warminsko mazurskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Nowak Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Część, Andrzej Nowak, Sosnowiec, Polska. Audi A3 8Y Advanced sedan, 1.5 TFSI. Edytowane 22 Lutego przez Andrzej Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomezzz93 Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertostefano Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Witam serdecznie. Wczoraj stałem się posiadaczem Pięknej audi a5 3.2 fsi . Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ, wierzę, że znajdę tutaj fachowców oraz ludzi , którzy tak jak jak chcą coś naprawic , by cieszyć się tymi pięknymi autami. ( wcześniejsi właściciele nie wszyscy dbają o swoje samochody). Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marothc Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Witam. Jestem posiadaczem q5 2.0 benzyna 252koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scala Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Cześć mam na imię Kamil. Jestem z województwa kuj-pom. Zamierzam kupić A7 bitdi. Szukam wszystkich informacji na temat tego modelu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub716 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Hej, mam na imię Jakub Jestem byłym posiadaczem Audi RSQ3, jestem z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melancholy1981 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Czesc Jestem Daniel Jezdze A5 Sportback, quattro 2.0 TDI 177 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arej Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Witam Latam a3 8p 2.0 axx :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi