mlodybosman Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Witam wszystkich. Jestem Kasper. Szukam informacji o a6 c8 dla wspólnika bo właśnie stał się szczęśliwym posiadaczem :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyJan Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Dzień dobry, od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 2.0 TDI. Mam nadzieję, że reści zawarte w tym forum pozwolą poznać mi mój nowy samochód. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianelb Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Witam wszystkich jestem Mariusz jeżdżę Q5 ale do końca tygodnia będzie q7,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz 11 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Witam wszyskich Audi q5 2.0tdi quatro 2913r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHEYDER Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Discover the ultimate in relaxed romance with the best casual dating platform! Live Women Supreme Сasual Dating [URL=http://meettomy.site]Premier Сasual Dating[/URL] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmk Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca cześć, właśnie dołączyłem do szczęśliwych posiadaczy samochodów marki Audi, jeżdżę Q5. Pozdrawiam, Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanu 50 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca witam wszystkich z pochmurnego Ostrowa Wlkp. -niedawno zakupione audi A3 1,6 tdi 110KM rocznik 2016 -myślę że nie raz będę się pytał klubowiczów o porady na temat w/w autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoraBora Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Witam mam na imię Rafał. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Audi z 2014 r a8d4 4.0 w benzynie 435 KM. Jest to moje pierwsze audi ale mam nadzieję, że dzięki Wam zostanę fanatykiem tej marki. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczka Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Hej. Jestem nowym członkiem forum i posiadaczem A5 2,8 Tfsi quatro. Hej dla wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iromax Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Cześć. Witam forumowiczów Audi Moje autka to Q7 4.2 fsi 2006 - kukułka oraz A8 4.2 2000 - babcia. Dają czasem do wiwatu ale jak ich nie lubić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredar Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Cześć, Darek, Audi Q3 2,0 TFSI Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poseidonfpv Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Witam Serdecznie Mam na imię Paweł i kupiłem Audi Q5 2.0tfsi 2023r Premium Plus Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joining2550 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Cześć! Mam na imię Karol i wczoraj stałem się posiadaczem Audi Q5 Mam nadzieje, że się będzie dobrze sprawowało. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekpil Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Witam wszystkich Jeżdżę A6 C6 zamierzam przesiaść się na Q5 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zordon Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Cześć mam na imię Mateusz i mam audi a3 2014r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz7 Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Cześć, jestem Tomasz. Moja przygoda z audi ma się dopiero zacząć Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granit Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Cześć, jestem Granit, czekam na dostarczenie modelu A3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIGID Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Witam serdecznie wszystkich miłośników Audi. Będę jeździł A5 TDI 2.0 Quattro2016r. /do odbioru w DE/ Wczesniej było A6 kombi 3.0 TDI. Obecnie Civic IX 2016 1.8 Pozdrawam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelSob Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Witam wszystkich użytkowników i miłośników marki Audi. Moje doświadczenie z marką Audi to Audi 80 1982, Audi A4 B9, Audi A3 8V. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejwan Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Hej, mam A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmn.elektronik Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Witam, mam na imię Robert, użytkuję Audi A4 B8 2012r 120TDI. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macudsr Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Cześć Cześć Maciek Audi Q7 4M 3.0TFSI WOJ. Opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ea113 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Witam ze swoim a6. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert76 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Witam. Man na imię Robert. Jeżdżę Audi Q5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancioo Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Witam, Jestem Damian, Mam A4 B9, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi