marzaj Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Witam wszystkich Marian z tej strony, Jestem świeżym posiadaczem Audi Q7 3.0 TDI 2008 z Krakowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaaaa Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Cześć, Posiadaczka audi a3 sportback Nic nie wiem, tylko jezdze Będę zagladać Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somsiad Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Cześć, nazywam się Janusz, jeżdżę A4 B9 Allroad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Cześć Rysiek, mam Audi A4 B7 z 2007. 2,0 TDI BPW od 2015 roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izik Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca Witam. Zakupiłem audi q3 z 2014 roku i chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć o tym autku od Was koledzy i również podzielić swoimi odczuciami i doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewa31 Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca Witam a5 quattro 3.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasos Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca cześć, jestem w imieniu kolegi od audi, ja jestem szczęśliwym posiadaczem lancii - niestety nie integrale :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banditps Opublikowano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca Witam mam na imię Paweł jeżdzę AUDI A6 C6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.kaczmar Opublikowano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca Witajcie. Jestem nowy na forum. Nazywam się Mikołaj. Fan Audi od zawsze. Posiadacz Audi Q3 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rolina777 Opublikowano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca Jestem Karolina. Od paru lat jeżdżę audi a3 8p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martos Opublikowano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca Cześć Mam na imię Marcin i właśnie kupiłem A6 C8 z 2019 r. targane z Niemiec. Zacne auto. Do tej pory działa dobrze, ale znając życie będę szukał informacji na temat utrzymania tego pojazdu. Na razie poszukuję instrukcji w j. polskim bo mam tylko w pogańskim niemieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter79 Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca Dzień dobry. Mam na imię Grzegorz. Kiedyś już tu byłem ale troszkę zmniejszyłem aktywność i nie pamiętam loginu i hasła. Więc jestem po raz drugi. Autami marki audi jeżdzę już prawie 20 lat. Zaczynałem audi B3 80, potem kolejny ten sam model, następnie parę lat audi A4 a obecnie audi A6 C5 2.4 Quatro. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioko84 Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca Witam ,Na imie mam Piotrek .jestem posiadaczem audi a6 c5 .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob03 Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca (edytowane) Witam Edytowane 18 Marca przez Jacob03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenchol Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć jeżdżę od roku audi q7 3.0 tfsi sprowadzilem ze stanów chętnie się dowiem cos wiecej na temat tego autka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKO Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca Witam wszystkich. Mam na imię Dariusz. Bardzo lubię pracować przy samochodach Audi , sam jeszcze nie mam, ale lada dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibcio Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca Witam, koleżanki i kolegów, jestem Zibcio i kończę finalizowanie kupna Audi Q5 z 2016 roku. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudzinski.m Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Witam wszystkich klubowiczów jestem świeżak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aper Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Andrzej w tej chwili jeżdżę audi a4 b6, a może niedługo q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plrafalpl Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Witam wszystkich!:) dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A6C8 2.0 204 KM. 500 km trasy zrobione i była to sama przyjemność!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Schumacher Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Witam, nazywam się Michael Schumacher, posiadam A6 C7 Avant (4G5, 4GD, C7) 2.0 TDI (136 KM / 100kW). Persza moja Audi. Moje mazenie...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paryski Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Hej wszystkim. Jestem szczęśliwym posiadaczem q5 2010 3.2 benzyna sprowadzony z usa. Mieszkam we Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajton66 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam na imię Łukasz Od 6 lat posiadam audi a 4b6 1.9 tdi Jakieś 6miesiecy temu zakupiłem Audi q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol888 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Witam wszystkich nazywam się Karol i jestem nowym posiadaczem Audi A4. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY1910 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Witam wszystkich klubowiczów, od piątku jestem szczęśliwym właścicielem Audi A6 2,0 z 2019. Mam nadzieję, że będzie oczym porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi