rszkodziak Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Hej. Tu Rafał. Szukam instrukcji do a6c7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekNysa Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witam mam na imię Paweł i jestem nowym użytkownikiem Audi Q5 2.0 TDI 150 KM Quatro z 2014 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michreg Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam nazywam Michał od kilku dni jezdze audi Q3 1,4 tfsi mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q7MarcinF Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Dzień dobry, kłaniam się nisko. Od dzisiaj użytkownik Q7 4L 3.0 TFSI. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litu Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Witam Na imię mam Litawor Jeżdżę Audi Q5 (to już moje drugie Q5) Mam nadzieję znaleźć w serwisie odpowiedzi na pytania dot. nowinek wprowadzanych przez markę Audi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jufi Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Witam, posiadam audi A6 C7 od sześciu lat. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt690 Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIEK Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Witam, Jestem Waldek i jestem posiadaczem A6C8 avant w Quatro 204km , mam nadzieję , że będę zadowolony z auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4nke Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Cześć, Jestem Janek i od nie dawna jestem posiadaczem Q5 FY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabuk123 Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca (edytowane) witam mam na imię Mariusz stałem sie posiadaczem AUDI A4 B9 2023R POZDRAWIAM Edytowane 26 Marca przez sabuk123 BŁĘDNA MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maddox Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Cześć wszystkim! Opiekuje się samochodem żony - Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekropka Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Hej, jestem świeżo upieczoną posiadaczką A4 Allroad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaffej Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.k1974 Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca Witam mam na imię Robert od trzech tygodni jestem posiadaczem Audi Q5 z2013r 2.0 benzynka 224km jestem tu po raz pierwszy. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunio Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca Witam nazywam Rafal od 7 lat jezdze audi A4b5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje że znajde tutaj pomoc problemu oraz pomoge innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca Witam wszystkich. Mam na imię Mirek i planuję zakup Audi. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biernat1981 Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem Tomasz i wlasnie stalem się posiadaczem audi a7 3.0 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris_84 Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Witam wszystkich użytkowników. Obecnie Octavia 2 w gaziutku i Fabia 3 1.0 95 koni. Po przejażdżce Audi S3 jestem zafascynowany wyglądem i wykonaniem tego auta. Jestem na etapie poszukiwań A3 1.4 lub 1.5 TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxcd Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Witam wszystkich. Lubię czytać o samochodach audi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki626 Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Witam serdecznie towarzystwo. Ma na imię Daniel. Przymierzam się do zakupu Audi A8 d4 4.2 tdi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba772 Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Witam ,mam na imię Kuba posiadam Audi Q5. Pozdrawiam uzytkowników Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobster Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca (edytowane) Witam, dumny posiadacz A4 B5 97r stan igla a i od wczoraj Q5 FYB 20r Edytowane 31 Marca przez Lobster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien_corrado Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Łukasz. A5 8t 3.0 TDI Quattro 300 ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas1111 Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Hej, Wojtek, a6c8 50tdi quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiryz Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Witam, Nazywam się Andrzej i poszukuję A8 4.2 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi