PiKo77 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Witam wszystkich i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajktotalny Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Witam. Piotrek. Chce dopiero kupić Audi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Festo Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Witam jestem Marcin, jeżdżę Q5 od niedawna i dopiero się uczę o Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notik78 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Siemka, A3 8L 1.8T :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mijagi Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): napisaniu Dzień dobry jestem nowy posiadam q5 od nie dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk23 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Część. Łukasz Rozglądam się za A1 Q2 albo A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Banbury Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia W dniu 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Od wczoraj jestem szcześliwym użytkownikiem Audi A4 B9 2021, przynajmniej mam taką nadzieję Pozdrawiam wszystkich klubowiczów Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grostecki Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Witam wszystkich. Grzegorz. Od wczoraj Q5, przeszedłem od konkurenta z Bawarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekww33 Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Witam wszystkich jestem Marek I jestem tu now. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco1974 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Witam Panie i PAnowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrG Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Cześć, Mam na imię Piotr. Od kilku dni jestem posiadaczem A6. Odebrana prosto z salonu. Mam kilka pytań związanych z funkcjami auta i możliwością ich konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25pawel Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Cześć, witam jako szczęśliwy posiadacz Audi A5 2013 2l0 tfsi quattro Pozdrawiam całą grupę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot69 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Witam serdecznie mam na imie Andrzej i stałem sie posiadaczem Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietja02 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Witam wszystkich pietja02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIAUDI Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich serdecznie. mam nowy nabytek audi Q5z 2016 roku. Może to starsza jeszcze buda ale S-line 224 KM automat i nieżle sobie radzi na drodze ,Benzyna. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwis Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Witam wszystkich posiadaczy audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joj45 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Witam. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszmisior Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Cześć. jestem z Krakowa. Posiadam Q3 advanced 35 tfsi. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrx Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Witam, Piotrek, planuje zakup Audi A5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestline.ugsh Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Cześć jestem Sylwester i właśnie stałem się właścicielem swojego pierwszego AUDI w życiu a mianowicie Q5 2.0 TFSI. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro1969 Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Cześć, jestem Darek, miłośnik Audi od 10lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻakNorris Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Serwus, Mam na imię Andrzej i mieszkam w Sokołowie Podlaskim na pograniczu Mazowsza i Podlasia. Dodatkowo poza pracą zajmuje wyszukiwaniem wyselekcjonowanych aut z grupy VW wyłącznie z polskiej sieci dealerskiej. Każde oferowane auto posiada raport niezależnego rzeczoznawcy i historię serwisową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian97 Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Cześć, sprowadziłem sobie S5 8T z USA. Dołączyłem do grona, ze względu na jakieś podpowiedzi w celu demontażu środka(deski rozdzielczej) itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka84 Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Dzien dobry, Witam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilqndm Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Witam wszystkich miłośników Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi